delialucian a scris:
eu am facut 65 din nefericire iar din grilele anulate imi profita poate una. mi se pare inadmisibil sa gafeze intr-atat la un examen national ce-si mai si vrea staiful de serios. pe langa cele anulate ( oricum in nr. mare, reprezinta pan la urma 6% din examen) am depus eu insami 8 contestatiicare au fost respinse cu motivatii de genul "pt. ca asa zicem noi" . dl. boroi vad ca nu vrea sa admita sub niciun chip ca numai el sustine ca forma ceruta pt. validitatea actului poate fi prevazuta prin conventia partilor. Sa ne punem un pic capsoru la contributie... nerespectarea formei cerute ad validitatem atrage nulitatea absoluta , a fortiori, partile pot ele insele prevedea sanctiunea nulitatii!!!!! asta cred ca incalca ABC ul facultatii de drept. Si am exemple de felul asta. Doresc sa initiez o scrisore deschisa catre minister, nu pt ca as spera la ceva...ci pt ca ma simt lezata pt timpul si nervii irositi si sper ca o actiune conjugata a noastra ar putea face ca macar in viitor sa nu se mai petreaca asa ceva.
chiar ca ai mare dreptate!=D>sper sa se sesize cine trebuie, e strigator la cer 6 intrebari anulate. :stunned: