Eu as compara situatia asta cu situatia prezentata de 1909 C.civ....Cine are castig de cauza.. Proprietarul sau posesorul de buna credinta care invoca prescriptia instananee...
Ca sa facem un paraleleism cu situatia propusa de tine si sa-ti raspund si la intrebare, in situatia noastra, posesorul e clar de rea credinta si nu va avea castig de cauza...
Initial, eram dispus sa accept senin situatia cu grilele anulate, dat fiind ca la 53 de grile nu prea esti in masura sa faci valuri, dar apoi dupa ce am vazut si motivatiile grilelor anulate(una puerila de-a dreptul), e clar ca mergand pe aceasta linie a logicii discretionare puteau sa anuleze toate grilele si sa invoce acolo o motivare ca nu era in conformitate cu nu stiu ce apreciere doctrinara..acum chiar am toate motivele sa fiu indignat si sa realizez ca n-as fi avut nicio sansa si sa-mi dau seama ca erau facute din timp cartile...nu stiu voi, dar anul acesta chiar m-am simtit cobai cu acte in regula...ca sa nu mai aduc aminte de organizare, care si ea a lasat de dorit.