vio23 a scris:
sunt de acord cu Daniel M., initial m-a iritat postarea lui jude, dar apoi mi-am dat seama ca are dreptate pe undeva si ca nu m-a jignit direct(in plus am gresit cu afirmati despre fraudare, fara a avea probe),dar cu privire la anulare raman la aceeasi parere, mi se pare inadmisibil la un asemenea nivel...
nu cred ca trebuie sa ne comportam asa...parerea mea
in plus la sfatul cerut chiar mi-a placut raspunsul si sper sa ne ajute si cu interviul
succes tuturor si sa intre cei mai pregatiti
la interviu iti pot spune de pe acum, pentru ca psihologicul nu e asa de rau pe cum pare.
uitati-va la cei picati anii trecuti sa vedeti ca sunt extrem de putini.
la interviu:
- mainile pe masa, impreunate eventual (sunt reguli de psihologie comportamentala)
- privirea in ochii interlocutorilor.
- raspunsuri clare la intrebari.
raspunsurile sunt de bun simt, chiar daca unele pot parea ca tin de activitatea instantelor despre care unul care abia intra la inm nu are habar (de ex. ce faci daca in timpul sedintei de judecata se intampla nu stiu ce). sa nu va crispati ca nu e o intrebare profesionala, ci una care vrea sa vada cum reactionati, ce valori aveti etc.
la interviu chiar nu e nimic de speriat. totusi, ar fi de preferat sa luati o nota cat mai mare.
succes.
mada82 a scris:
Care intrebare mai jude, aparator al celor cel putin dubiosi. Ah da ... nickul meu, hai ca esti spart. Pare-se ca numai incompetenti sunt la inm.
bine madalin.
succes la psihologic - inteleg ca ai trecut de scris.
ne vedem la inm dupa ce intri.
jude1 a scris:
mada82 a scris:
Care intrebare mai jude, aparator al celor cel putin dubiosi. Ah da ... nickul meu, hai ca esti spart. Pare-se ca numai incompetenti sunt la inm.
bine madalin.
succes la psihologic - inteleg ca ai trecut de scris.
ne vedem la inm dupa ce intri.
Inca te tii de urari ? Mai bine pune mana pe un tratat de logica ca esti lipsit de sens. Cel putin tu ai trecut la gramatica spre deosebire de colegul tau mai putin luminat. Gata, ti-am alocat prea mult timp si nu meriti o asemenea onoare ca-ti vor creste cornite iar boii nu dispun de asemenea ustensile. Doar taurii. Hai pa!