jude1, vad ca aplici bine cratima, spre deosebire de unii colegi de ai tai, altfel vad ca inchini si ode sistemului, ale carui hibe s-au rasfrant pe pielea noastra, dar, totusi, de ce ne certi?
...e confortabil sa vorbesti din postura in care te afli, relaxat, detasat, neimplicat in examenul care tocmai a trecut...incearca sa te transpui si in pielea celor care se simt nedreptatiti prin anularea a 6 grile si ai sa vezi ca ai sa-ti schimbi starea de spirit, inclusiv si discursul...asa, ca te rog eu, nu ne mai certa, ca si asa suntem noi destul de catraniti.
vio23 a scris:
n-ai cum sa faci lucrul asta pana nu se schimba regulamentul de admitere. minimum 70 de puncte.
ne poti sfatui despre rationament logic?cum sa ne pregatim?
vio23 a scris:
sunt auditor de justitie, asa ca am mai multa experienta in ceea ce priveste inm-ul.
probabil ca nu se ocupau cele 200 de locuri, astfel incat s-au admis sufuciente grile cat sa fie declarate "admis" mai mult de 200 de persoane.
asta e cea mai probabila explicatie. cea cu fraudarea, mi se pare ca cei de pe forum cauta prea mult sa gaseasca nod in papura si isi proiecteaza conceptia despre viata si cu privire la examenul asta. ceea ce e incorect.
bravo tie ca esti auditor, dar de nicaieri de pe forum nu reiese ca eu am esuat , deci rationamentul tau este gresit...chiar am trecut de prima proba, dar mi se pare inadmisibil ce se intampla...
in al doilea rand, explicatia cu cele 200 de locuri neocupate, chiar daca ar fi una reala si pertinenta, nu inseamna ca sunt de acord cu ea....nu stiu cat este de echitabil sa-i scazi sansele unuia care a facut 70 de grile(nu-i cazul meu) doar pentru ca nu s-au ocupat cele 200 de locuri...
inca o data te felicit pentru ca esti auditor de justitie!!!!
nu e despre felicitari e despre corectitudine si echilibru.
tie ti s-a intamplat sa gresesti un numar de grile.
greseala mai intervine.
chiar admitand o rea-intentie, un procent de aproximativ 6% in care poate fi influentat examenul (6 grile anulate) trebuie sa recunosti ca e aproape irelevant. daca ai alta opinie, du-te sa dai examen de intrare in notariat.
succes la psihologic. sper sa ma fi inselat.
Jude 1 ne poti recomanda ceva carti la penal?pt penalul general, special si chiar procedura penala; inclusiv de practica judiciara care crezi ca pe tine te-au ajutat . In mare s-a mers dupa Mitrache/Boroi/Bulai la penal general, Tudorel Toader/ Boroi la penal special si Theodoru/Neagu la procedura penala. Si totusi nu a fost suficient, cel putin in cazul meu, nu m-am gestionat nici emotiv; ma simt nepregatita dupa 2 ani de incercari cu punctaj de 69 anul trecut si 65 anul asta. Ne-ar prinde bine si parerile altor auditori in legatura cu subiectul asta, legat de materialul de pregatire. Multumesc.
jude1 a scris:
vio23 a scris:
sunt auditor de justitie, asa ca am mai multa experienta in ceea ce priveste inm-ul.
probabil ca nu se ocupau cele 200 de locuri, astfel incat s-au admis sufuciente grile cat sa fie declarate "admis" mai mult de 200 de persoane.
asta e cea mai probabila explicatie. cea cu fraudarea, mi se pare ca cei de pe forum cauta prea mult sa gaseasca nod in papura si isi proiecteaza conceptia despre viata si cu privire la examenul asta. ceea ce e incorect.
bravo tie ca esti auditor, dar de nicaieri de pe forum nu reiese ca eu am esuat , deci rationamentul tau este gresit...chiar am trecut de prima proba, dar mi se pare inadmisibil ce se intampla...
in al doilea rand, explicatia cu cele 200 de locuri neocupate, chiar daca ar fi una reala si pertinenta, nu inseamna ca sunt de acord cu ea....nu stiu cat este de echitabil sa-i scazi sansele unuia care a facut 70 de grile(nu-i cazul meu) doar pentru ca nu s-au ocupat cele 200 de locuri...
inca o data te felicit pentru ca esti auditor de justitie!!!!
nu e despre felicitari e despre corectitudine si echilibru.
tie ti s-a intamplat sa gresesti un numar de grile.
greseala mai intervine.
chiar admitand o rea-intentie, un procent de aproximativ 6% in care poate fi influentat examenul (6 grile anulate) trebuie sa recunosti ca e aproape irelevant. daca ai alta opinie, du-te sa dai examen de intrare in notariat.
succes la psihologic. sper sa ma fi inselat.
Daca ai fi trecut cu adevarat prin acest examen cred ca ti ai fi dat seama ca acum e momentul sa incurajezi pe cineva, asta pe de o parte, pe de alta parte vreau sa ti spun ceva, daca ai intrat la INM dupa 2005 afla ca in acest an a fost cel mai greu examen. Totusi sper sa nu fi magistrat pentru ca esti total lipsit de tact. am tot rabdat sa vad jignirile pe care le adresati unora de aici, dar nu se poate asa ceva. daca esti prea desptept pentru discutiile de aici du te frate in alta parte.