mie mi se pare nesimtire in ultimul hal....sunt de acord ca se pot face greseli, dar in halul asta....motivarea de la penal a fost de tot rasul, cum poti spune asa ceva: raspunsul corect este cel de la litera b, dar datorita faptului ca este o problema controversata in doctrina, punctajul aferent grilei se acorda tuturor
sa fim seriosi ca daca ar fi sa luam dupa controverse in doctrina cred ca anulam de-a lungul anilor cate un sfert din testele de la inm....
probabil cineva trebuia sa intre neaparat sau cine stie....au intrecut orice imaginatie....daca nu-s in stare sa faca niste grile sa ne lase in pace...inca o data ni se confirma ca Romania este.....jos in toate domeniile
vio23 a scris:
mie mi se pare nesimtire in ultimul hal....sunt de acord ca se pot face greseli, dar in halul asta....motivarea de la penal a fost de tot rasul, cum poti spune asa ceva: raspunsul corect este cel de la litera b, dar datorita faptului ca este o problema controversata in doctrina, punctajul aferent grilei se acorda tuturor
sa fim seriosi ca daca ar fi sa luam dupa controverse in doctrina cred ca anulam de-a lungul anilor cate un sfert din testele de la inm....
probabil cineva trebuia sa intre neaparat sau cine stie....au intrecut orice imaginatie....daca nu-s in stare sa faca niste grile sa ne lase in pace...inca o data ni se confirma ca Romania este.....jos in toate domeniile
oricum, cu atitudinea asta, probabil ca te-ar fi picat la psihologic, asa ca sa nu-ti para rau ca nu ai intrat. ai fost scutit de o dezamagire si mai mare.
vezi ca examenul la inm nu e doar despre cunostinte, ci si despre caracter, moralitate, corectitudine, echilibru ... si lista continua
sunt auditor de justitie, asa ca am mai multa experienta in ceea ce priveste inm-ul.
probabil ca nu se ocupau cele 200 de locuri, astfel incat s-au admis sufuciente grile cat sa fie declarate "admis" mai mult de 200 de persoane.
asta e cea mai probabila explicatie. cea cu fraudarea, mi se pare ca cei de pe forum cauta prea mult sa gaseasca nod in papura si isi proiecteaza conceptia despre viata si cu privire la examenul asta. ceea ce e incorect.
bravo tie ca esti auditor, dar de nicaieri de pe forum nu reiese ca eu am esuat , deci rationamentul tau este gresit...chiar am trecut de prima proba, dar mi se pare inadmisibil ce se intampla...
in al doilea rand, explicatia cu cele 200 de locuri neocupate, chiar daca ar fi una reala si pertinenta, nu inseamna ca sunt de acord cu ea....nu stiu cat este de echitabil sa-i scazi sansele unuia care a facut 70 de grile(nu-i cazul meu) doar pentru ca nu s-au ocupat cele 200 de locuri...
inca o data te felicit pentru ca esti auditor de justitie!!!!