ayahuasca a scris:
Dan U a scris:
ayahuasca a scris:
m13d a scris:
alexellu a scris:
Eu una nu m-am oprit sa ma gandesc de ce? Ci cand? voi fi magistrat caci in ritmul asta in fiecare an ma ''motivez'' mai tare.
Cred ca depinde de ceea ce vrei daca judecator sau procuror, caci diferenta din punctul meu de vedere este mare. Judecatorul are responsabilitati mai mari dar este mai limitat in ceea ce priveste miscarea, in schimb procurorul face munca de teren se implica activ este mai liber in miscare, dar are mai putina autoritate. Parerea mea.
parerea ta...superficiala
Asa o fi...superficiala...si adevarul absolut pe care il detii tu care este?Fiind auditor ar trebui sa stii ca orice hotarare si orice dispozitie data trebuie motivata.Nu spun ca afirmatia ta ar constitui vreun asemenea act dar ma asteptam sa-ti fi intrat in sange pana acum ca atunci cand faci o afirmatie sa arati si de ce este asa.
Parerea mea e ca si afirmatia ta e superficiala...mult mai superficiala decat cea pentru care s-a vrut a fi un raspuns (argumentul e cel de mai sus...lipsa motivarii).
lipsa motivarii e motiv de modificare/casare...esti "instanta" de recurs?
Nu,doamne fereste!Nici macar "instanta" de fond nu sunt...dar ce tot vorbesc eu,nu sunt nici macar auditor (ar trebui sa tin capul bagat in nisip pentru asta).
Ideea e ca prefer sa iau raspunsul tau nu ca pe o ironie (nu cred ca asta a vrut sa fie) ci ca pe o recunoastere indirecta a faptului ca am dreptate,din moment ce altceva mai inteligent nu ai avut ce sa raspunzi.
Eu ma opresc aici in ce priveste "dezbaterea publica" a acestei chestiuni,fiecare va trage ce concluzie vrea.Daca vrei sa continuam,o sa iti raspund pe privat...cred.
O zi buna!