aryZu a scris:
gigelush a scris:
aryZu a scris:
Si nu uitati ca regula admiterii in Magistratura este INM-ul, iar exceptia o constituie concursul pe post direct.
zi-le şi lor chestia asta. anul trecut au fost încadraţi mai mulţi magistraţi direct pe post decât din cei care au terminat inm.
oricum o sa se lase cu scandal mare daca nu vor vota organizarea unui nou concurs anul acesta... pentru ca la final de an se va trage LINIE, iar UE nu doar ca va mustra CSM-ul, ci ii va da niste palme... cu alte cuvinte nu cred ca se vor risca membrii CSM sa nu adopte rapid o modificare legislativa in acest sens.
să îţi zic un lucru. aseară la ora de ştiri pe tvr2 a fost invitată o doamnă de la societatea academică română... printre altele a zis faptul că lumea se gândeşte ca admiterea prin inm să fie scoasă... ca argumente venea cu ideea că tinerii absolvenţi nu au trăit suficiente experienţe, a.î. nu am putea discerne între bine şi rău... de aici situaţiile în care sunt arestaţi oameni ca dan diaconescu şi sit în care nu sunt arestaţi oameni ca danezu... că ar trebui să fie admişi în magistratură cei cu ani de practiă în spate... dar acum eu unde să fac practică?mi se pare aiurea, dar chestii de genul acesta se vorbesc în cercurile din jurul inm-ului.
cât despre faptul că e certat csm-ul. probabil că ştii că rapoartele asupra justiţiei sunt nasoale- scz expresia din 2007 de când am intrat în ue. deci crezi că le pasă? eu am făcut liceul mai apoi facultatea cu fiica unui membru csm... ea nu dădea doi bani pe nimic, elevă mediocră, studentă la fel de bună... dar ea e angajată şi eu nu... nimănui nu îi pasă.
şi cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu mai deştept cu câteva grile... est evina mea 90% că am dat greş... şi cunosc starea pe care o aveţi...