avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
menumorut_1980 a scris:

Mai copii, CSM-ul a discutat in plen despre examenul de admitere la INM ca sa mai bifeze o actiune. Trebuie sa stiti ca in toamna aceasta se vor organiza alegeri pentru noul CSM si o sa fie o lupta teribila in care vfor fi implicati si unii dintre actualii membri ai CSM. In plus in toamna aceasta se vor organiza atat examenul de admitere in magistratura direct pe post cat si examenul de capacitate al judecatorilor si procurorilor stagiari, astfel incat nu exista timp si resurse pentru inca un examen de admitere la INM. In al doilea rand orice insucces ar trebui sa va ambitioeneze si mai mult. Eu am cazut in 2006 cu 80 de grile pentru ca nu m-am incadrat in numarul de locuri scoase la concurs, iar in urmatorul an am reusit, asa ca sa aveti convingerea ca examenul e "pe bune", sa invatati si sa fiti optimisti.

asta am zis şi eu, nimeni nu ne lua locul dacă noi făceam 70 de grile minim.
Nu stiu de ce, marea majoritate, aveti impresia ca 70 de puncte va asigurau FERICIREA ! Nici pe departe! Si de unde au intrat deja la INM 72 de candidati? Inca mai este o etapa eliminatorie! Dupa aceea urmeaza interviul, examenul psihologic si cel medical, se verifica buna reputatie...Sa vedem cati raman pana la urma din cei 72...Pana la ultima etapa mai trebuie sa treaca ceva timp si inca se mai poate schimba(in minus) numarul celor intrati (efectiv) la INM!
acest Chiujdea (care a venit cu ideea ,argumentata, a organizarii unui nou ex anul acesta) candideaza la conducerea CSM .Florica Bejinaru a sustinut intai ideea scaderii punctajului sub 70,iar dupa incheierea discutiilor a declarat la tv ca se va discuta joi posibilitatea unui nou ex anul acesta. pana joi nu se poate sti cu certitudine,dar eu cred(70%) ca se va organiza ex ,iar cursurile vor incepe prin dec pt toti:stunned:
SDP a scris:

Nu stiu de ce, marea majoritate, aveti impresia ca 70 de puncte va asigurau FERICIREA ! Nici pe departe! Si de unde au intrat deja la INM 72 de candidati? Inca mai este o etapa eliminatorie! Dupa aceea urmeaza interviul, examenul psihologic si cel medical, se verifica buna reputatie...Sa vedem cati raman pana la urma din cei 72...Pana la ultima etapa mai trebuie sa treaca ceva timp si inca se mai poate schimba(in minus) numarul celor intrati (efectiv) la INM!

puteam să acced în a doua etapă. eu fericit sunt oricum :-P
maria8000 a scris:

acest Chiujdea (care a venit cu ideea ,argumentata, a organizarii unui nou ex anul acesta) candideaza la conducerea CSM .Florica Bejinaru a sustinut intai ideea scaderii punctajului sub 70,iar dupa incheierea discutiilor a declarat la tv ca se va discuta joi posibilitatea unui nou ex anul acesta. pana joi nu se poate sti cu certitudine,dar eu cred(70%) ca se va organiza ex ,iar cursurile vor incepe prin dec pt toti:stunned:

mai creste un pic procentu ala catre 100% ;)... daca pui cap la cap declaratiile membrilor CSM B-)"

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)