Buna ziua,
Am un copil de 3 ani si jumatate. Biologicul nu l-a mai vazut din august 2016, nu a platit pensia niciodata, nu s-a interesat niciodata de copil. Nu am nr lui de telefon si nici nu stiu unde locuieste. Vreau sa inscriu copilul la o gradinita particulara la o strada distanta de casa. Trebuie sa-l instiintez sau sa-i cer acordul inainte de inscriere? Legal as vrea sa stiu daca sunt obligata din moment ce avem custodie comuna. Multumesc!
In cazul meu "tatal" nu are loc de munca sau bani pentru pensia alimentara, insa are nenumarate amenzi de circulatie, deci masina are din moment ce conduce si are si bani de benzina... Dar nu e rea credinta, ci nesimtire si convingerea ca nu-i face nimeni nimic. Si plangere penala daca ii fac... tot degeaba. Executorul nu a gasit nimic pe numele lui.
Eu nu cred că plângerea penală va fi degeaba, dacă omul este sănătos și apt de muncă.
Mai ales dacă are amenzi de circulație, va avea o mare problemă și riscă pușcărie cu executare.
Dacă după începerea audierii la poliție începe să plătească, va primi cu suspendare.
Va fi întrebat la audieri: din ce se întreține, cu ce se ocupă......., de ce nu lucrează.....