avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra

Citesc, astazi, in Libertatea "Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei" ... [ link extern ]
Dvs. ce parere aveti?
Multumesc d-lui Miklos MUHI pentru raspuns, si, deasemenea, multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde acestui topic.
Cu stima,
Mihaela
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
ContSters98240, utilizator
Exista doar alb si negru, fara gri ? Unul se naste homo iar celalalt hetero (adica suntem robotei programati?) sau se naste fiecare cu anumite predispozitii care in functie de mediul social, etc. etc. il face sa fie straight sau gay or whatever ? Prefer varianta a doua pentru ca nu-mi place sa ma stiu programat si pentru ca e mult mai conforma cu natura umana.
:offtopic: Imi pare rau, dar trebuie sa amintesc faptul ca acest subiect e despre prostitutie si droguri... desi e interesanta si partea cu homosexualitatea...
Si doi, va rog sa nu mai citati mesaje lungi, inutil, ca topicul devine incarcat.
De asemenea, incercati sa discutati in limba romana, ca de la citate in limbi straine vad ca ajungem sa inseram si cuvinte straine in contextul exprimarii romanesti.
Sa pastram topicul usor de parcurs...
Va multumesc pentru intelegere!
Homosexualitatea este forma subversiva a genocidului in epoca recenta . Acest fenomen , desi chiar Barack Obama a semnat hotararea ONU privind liberalizarea/dezincriminarea homosexualitatii , este condamnat categoric si in Biblie .A se vedea Epistola lui Pavel catre romani cap I versetul 24 si Epistola lui Pavel catre corinteni cap.VI versetul 9 . Relatia dintre un cuplu are scopul procreerea , perpetuarea neamului uman, ceea ce intre cupluri de acelasi sex nu se poate intampla , fiind aceste realatii contrare naturii si firii omenesti .
Bine, nici din relatia mea cu fostul meu prieten, cu sotul meu nu s-a putut intampla reproducerea, avand in vedere ca ne protejam... :D
Asta e corect, dar e valabil pentru acum cateva sute de ani. Chiar si atunci procreerea era deseori urmarea a placerii sexuale si nu viceversa, scopul copularii fiind tot placerea si nu musai procreerea.
Pe langa asta, legea e una, biblia alta. Ca cele zece porunci au incetat a mai fi legi de cateva secole.
NIci de divprtat nu e tocmai indicat, dar se intampla pe banda rulanta.
ADica sunt de acord cu cele sustinute, insa ele sunt departe de realitatea in care traim. Am evoluat ceva de la Sodoma si Gomora...
In plus, de la "sa nu iti faci chip cioplit" pana la numarul de statui si icoane din bisericile care se inchina acestei biblii, cred ca si biblia s-a cam departat de biserica. Sau viceversa, cum vreti.
AVLIL a scris:

Pe langa asta, legea e una, biblia alta. Ca cele zece porunci au incetat a mai fi legi de cateva secole.
NIci de divprtat nu e tocmai indicat, dar se intampla pe banda rulanta.
ADica sunt de acord cu cele sustinute, insa ele sunt departe de realitatea in care traim. Am evoluat ceva de la Sodoma si Gomora...

@Avlil, ceea ce se intampla nu este neaparat evolutie, ci schimbare.
Imi amintesc cum in copilarie, parintii mei susoteau - ferindu-se de "omniprezenta" noastra, a copiilor - prin dependintele casei despre Xulesaca si Xulescu, un cuplu cu doi copii majori, care divortau pentru ca Xulescu si-a gasit fericirea in bratele lui Yuleasca. Divortul era ceva mult mai greu de conceput acum 30 de ani. Acum e shic sa ai nevasta si cat mai multe amante, pentru ca nu mai exista presiunea sociala. Institutia casatoriei este din ce in ce mai vlaguita de atacurile "avantgardistilor" libertini. Iar copiii sufera. Stiu, pentru ca am si eu unul si am vazut suficiente cazuri, pentru ca am lucrat in invatamant timp de 12 ani.
Revenind la schimbare vs.evolutie, si poporul german era ferm convins ca prin adoptarea ideilor "revolutionare" ale socialismului national vor evolua. Rezultatul politicii totalitare naziste mascate ne este acum cunoscut.
Reglementarile privind legalizarea drogurilor, prostitutiei, casatoriilor same-sex, etc, vor aduce schimbare si NU EVOLUTIE.

Alte discuții în legătură

Prostitutie vampirica3 vampirica3 buna ziua,as dori sa va pun o intrebare..care sunt pedepsele pt practicarea prostitutiei,tinand cont ca se face pe cont propriu neimplicand proxeneti.Va ... (vezi toată discuția)