Incerc sa va inteleg supararea..., dar nu inteleg de unde a-ti tras concluzia :
Dar de ce sa faca m.a.m.a asta cand tarele sistemului sunt dezechilibrate total si le favorizeaza? De ce sa faca actiuni prin intermediul carora sa piarda avantajul pe care il au acum?
Daca stam stramb si judecam drept vom vedea ca nu exista favoritisme si avantaje...
De ce nu-l dati in judecata de Dumnezeu, pentru ca el dragutul a fost cel care a decis ca numai MAMA sa poata da viata ??? E clar ca este un " avantaj" si un " favoritism", nu?
Ca o parere personala, ar fi trebuit sa insistati la Directia pentru protectia copilului, sunt obligati sa dea curs si sa verifice orice sesizare si sa ia masuri.
Ca fapt divers, tatal copilului meu a facut nu mai putin de 8 sesizari la aceasta directie si am primit intradevar vizita acestora de 8 ori, au monitorizat de la prima la ultima camera tot ce misca, au cautat si dupa soba...:D, in frigider, sub covoare, au luat pana si proba din apa de la fantana ( a reclamat ca e otravita ...), numai in pampersul piticului nu au cautat... sigur acolo ar fi gasit "ceva"...:))
Ca sa finalizez, de cele mai multe ori ( din pacate ) tatal ( chiar daca in cele 1% cazuri ...are dreptate ) renunta...Renunta la lupta, renunta la copil... Nu pot sa cred ca o mama va renunta vreodata la copilul ei, sau mai bine zis, nu vreau sa cred...
Daca cele relatate de d-vs sunt si in realitate, primul care va va condamna pentru ca a-ti renuntat la lupta va fi chiar copilul dumneavoastra...
Succes!