Pe scurt: in urma divortului, instanta a incredintat minorul de 5 ani mamei biologice, in ciuda certificatului de pshioza paranoida a mamei, prezentat instantei.
La 2 ani dupa aceasta mascarada de proces, mama pleaca cu minorul la munte, sufera o cadere psihica si este retinuta de politie ( posibil in urma sesizarii de disparitie depusa de fostul meu socru ) in urmatoarea stare: dezbracata complet, pe malul unui rau ,acoperita cu noroi, asemenea minorului, pe care il camufla, ascunzandu-se de cine stie cine. Acum, mama este internata la psihiatrie de 20 zile, sectia inchisi.
ce sanse am sa salvez minorul ?
Inteleg ca instantele de "judecata" nu prea acorda reincredintarea asa, una-doua, ci trebuie eventual ca mama sa isi asasineze intai copilul, Doamne fereste !
Vorbesc asa deoarece sunt scarbit si nu am incredere in "justitia" romaneasca:am avut o mascarada de proces in care "judecatorul" a calcat cu bocancii cam toate procedurile, evacuand avocat din sala ,refuzand sa consemneze, refuzand intrebari catre martori, etc.
Nu mai comentez. As dori sa stiu insa: am sanse minime sa salvez acest minor cat timp mai traieste inca ? Data viitoare il va pierde udneva in munti.
In acest moment este posibil ca diagnosticul mamei biologice sa fie schizofrenie.
este absolut nerelevant ce ati dori dvs sa cititi, ori care va sunt curiozitatile.
despre culpa comuna, ca practica judiciara aberanta, veti gasi suficente pe paginile acestui forum, astfel incat, daca nu ati fi ori orbita de resentimente ori partizanul unui sistem oribil pe care il aparati si CONSOLIDATI, ati intelege relativ repede.
E usor ... ar trebui sa fie.
am spus o data ca nu am intentia de a intra in vreo polemica, nici in vreo discutie cu dvs., desi sunt edificat de la prima interventie.
va rog nu mai imi poluati threadul. ati invatat sa va adresati, este un pas important, nu cred ca putem realiza impreuna mai mult.
anniela: sunt nevoit sa va dau dreptate a doua oara: da, noi i-am ales.
Sigur, intre timp oamenii se schimba, isi transforma interesele, dar in principiu, "noi i-am ales". este un crunt adevar.
Solicitati instantei ca in cadrul probelor cu acte ce vor fi administrate sa solicite,;a randul sau, relatii de la respectiva politie in sensul de a i se cere politistului care a constatat cele relatate sa faca un raport detaliat asupra respectivei situatii,asupra celor constatate cand a sosit la fata locului.Cred ca este o proba relevanta,dar mai ales,admisibila
doresc sa va ajut foerte mult cu aceasta problema!Si eu am avut caz similar insa mama nu era intrnata la spitalul de psihiatri dar isi ducea copiii la cersit.In situatia dvs. faceti urgent o cerere de reincredintare de minor si avand actiune de fond formulata introdiceto o ordonanta presedentiala cu acest obiect.Se judeca cu precadere de urgenta!In cazul in care veti intampina aceiasi " amabilitate " din partea judecatorilor,formultati ca CSJ o cerere de stramutare a procesului la care anexati toate inscrisurile,acte medicale ,etc.Bafta