edx a scris:
Nu sunteti in masura sa apreciati calitatea firmelor/proiectelor/expertizelor. Toate aceste lucruri se fac cu respectarea legilor si normativelor statului, cu verificari de proiecte/executie si din partea unor verificatori/diriginti atestati si din partea reprezentantilor statului prin Inspectoratul de Stat in Constructii si Primarie. Nu puteti decide apriori ca toate aceste lucrari sunt de calitate indoielnica.
e.
Stop. Am auzit chestia asta spusa de zeci de ori .Intentia clara este de a inchide gura carcotasilor. Cum adica
nu sunt in masura sa apreciez 'calitatea firmelor/proiectelor/expertizelor' ? Aceste proiecte/expertize sunt facute de extraterestrii ? Singurii experti in viata sunt cei care le-au realizat ? Eu ,muritor de rand nu pot apela la alt opinia altui expert ? Eu, muritor de rand, poate ca mi-a placut scoala si stiu sa citesc un proiect ,iar daca nu stiu ,ma duce capul sa sun un prieten . Care e problema ? Sau vreti sa ma convingeti ca angajatii ISC si ,mai ales, ai primariei sunt incoruptibili ?
Ca o precizare , afirmatiile mele se bazeaza pe un caz real. Gasiti intreaga poveste pe internet.
:offtopic:
Fac o paranteza vis-a-vis de aceasta afirmatie. Mi-a povestit un vecin ca la Tribunalul Bucuresti in timpul procesului de anulare a autorizatiei avocata primariei a sustinut aceesi terorie stupida ca 'expertii care este' si noi 'astialalti niste analfabeti ca nu ne pricepem etc'..La care judecatorul a raspuns plictisit :
De unde stiti ca nu se pricep ? Sunteti cadru didactic la facultatea de constructii si ia-ti examinat de ati ajuns la concluzia asta ? .