Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Nu am reusit sa citesc decat o treime din carte.
Am luat Chantix. Pentru mine efectul a fost un zero absolut. Si vreau sa spun ca am urmarit cu asiduitate sa descopar ca, pe langa vointa chinuitoare de a mai amana aprinderea unei tigari care era propria mea contributie, acest medicament m-ar ajuta cu ceva. Nimic.
Tineti post?
Luati si aceasta incercare ca pe un post.
Pacaliti subconstientul ....prelungiti postul pana cand nu mai simtiti nevoia de tigara:luck:
Intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde merge si ce face !
Implica-te!…viata este scurta.
Depinde de tine cum ti-o traiesti!
Renunta usor la fumat si viata va fi mult mai placuta !=D>=D>=D>
Sa ai curajul sa spui DA!
Sa ai curajul sa spui NU!
Si-n fiecare clipa grea Sa fi mereu acelasi TU!
Sa stii sa crezi cand altii TE INSEALA!
Sa te ridici cand altii TE DOBOARA!
Sa poti pastra ce altii vor S-ALUNGE!
Sa stii sa razi CAND SUFLETUL ITI PLANGE!
Si cald tu sa ramai, chiar daca afara ....ninge!
La fumat am renuntat brusc; de maine sau de azi, nu mai stiu cum am facut, m-am lasat. Am stat asa vreo 6 ani, fara sa pun o tigara in gura. Apoi, am fumat una, asa, sa ma aflu in treaba si incet, incet, pot zice ca fumez din nou.
Eu ma intristez mereu cand aud despre cineva care s-a lasat de fumat, ca din cine stie ce motiv, s-a apucat din nou :(
Nu am reusit decat din motive de boala sau de sarcina sa ma las cateva luni, dar atunci eram foarte tanara si nu-mi propuneam sa ma las de fumat.
Urasc atat de mult propriul meu fumat incat nu cred ca, lasandu-ma, m-as mai apuca din nou!!!
Eu m-am lasat de fumat dintr-o data !
In armata fumam patru pachete de laboro pe zi , din ala rosu cartonat , pentru ca eram la PCTF si faceam 16 ore de paza , adica 8 ore paza , 4 ore pauza , 8 ore paza , 4 ore pauza , si tot asa .
Ajunsesem ca dimineata sa nu mai pot sa-mi aprind o singura tigara, fumam ca drogatul 2 tigari una dupa alta , pentru ca la a treia tigara sa simt gustul .
M-am lasat de fumat datorita prietenei mele care se apucase si ea de fumat , si incepuse sa traga fumul in plamani , nu doar sa le pufaie , si tusea de credeam ca are ceva la plamani .
Daca nu ma lasam brusc de fumat , nu reuseam sa ma las, pentru ca am mai incercat sa ma las, si sub 10 tigari pe zi nu coboram .
Atunci cand fumam in timpul saptamanii 7-8 tigari sau mai putin , atunci recuperam in timpul saptamanii , pentru ca imi scadea nivelul de nicotina si simteam ca nu mai pot sa functionez .
Mi-a fost rau 2 saptamani de credeam ca mor , mi se batea inima si nu mai puteam sa dorm , dar incet , incet m-am lasat , si odata cu mine si prietena mea .
M-am lasat de fumat intr-o sambata pe la pranz , nici nu terminasem tigarile din pachet , iar seara am fost la un chef unde s-a fumat si s-a baut mult , dar eu am dansat aproape tot timpul doar ca sa am ocupatie .
Daca ai vointa in tin este imposibil sa nu te lasi .
Ma lasasem si de baut cafea , ca sa-mi dovedesc mie insumi ca sunt in stare sa traiesc si fara sa beau cafea .
Dupa ce am stat chiaun o saptamana si ceva , pana la urma mi-a trecut , dar nu am renuntat la cafea .
Cand eram mai tanar am fumat si iarba . si pot sa spun ca tigarile cu nicotina sunt mult mai daunatoare decat canepa indiana pentru ca dau o dependenta mult mai mare decat tutunul .
Nu stiu ce baga astia in tigari ca sa nu te poti lasa de fumat .
Pauza de tigara
marin123
Buna ziua,
Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate.
Nu am ... (vezi toată discuția)