avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Iulian Manea a scris:

As vrea sa trag pe nas (sau cum s-o spune), din curiozitate, niste marijuana. Nu stiu cum e. O ameteala, acolo! Ce poate fi?

Acum zece ani era simplu sa fumezi iarba , dar acuma e cam nasol , pentru ca legile sunt naspa !
Eu am inteles de la un procuror ca daca ai o cantitate mica si te prinde pentru prima data nu iti face nimic daca spui de unde ai cumparat .

La bulgari e cu cel putin 50% mai ieftin decat in Romania .

In Olanda e legal sa fumezi dar e departe si nu are rost sa te deplasezi pentru un fum .
Nu-s chiar asa de curios. Era o chestie, asa, daca odata la un chef o sa se intample n-o sa refuz. Atat, si nimic mai mult.
Iulian Manea a scris:

Mi-am permis o gluma mai sus legat de cazul fericit al lui @Luxie. Nu-i cazul sa disec experienta nimanui; nu-i treaba mea. Insa, rautacios, nu pot sa nu remarc fraza de final: "cel mai important e să ne gândim la deranjul provocat nefumătorilor". Care este deranjul? Mai e putin si fumatorii vor fi expulzati.

Din tara? :))
Eh, nu se pune aşa problema :)) Ţigările şi cola nu o să se termine şi nu o să dispară niciodată :P
Era vorba de deranjul provocat strict la o anumită ocazie, într-un cerc restrâns sau în familie. Mi se pare de bun-simţ când mergi undeva şi sunt numai nefumători, sau doar unul, doi fumători să vă abţineţi, chiar dacă e permis fumatul în acel spaţiu. Sau în casa altora, de nefumători, mi se pare de prost gust să fumezi chiar dacă gazda îţi oferă o scrumieră.
Fumătorii ne-ar recomanda bineînţeles să îi ocolim şi să ne facem de treabă în alte locuri, unde nu se fumează, dar oriunde ai merge dai peste unul.
Apropo, mai este permis fumatul pe stradă?
Am remarcat in ultimul timp o chestie foarte ciudata, apropo de fumatul pe strada....
Desi se mai vad chistoace pe jos, vad ca putini oameni fumeaza pe strada, fata de acum, sa zicem 30 de ani si ca, in pofida acestui fapt, se remarca in mod deosebit femeile.

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)