avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Nu stiam cine a deschis topic-ul. Doamna, nu inteleg de ce va streseaza fumatul atat de mult. Singurul topic pe care l-as deschide s-ar intitula "De ce trebuie sa renunt la...?" sau "De ce sa n-am niciun viciu?". Desigur, n-am s-o fac.

Sincera sa fiu, ii privesc cu foarte mare suspiciune pe cei care declara ca n-au niciun viciu.
Eu nu sunt perfecta! Ei, si? Este cineva?

Gabriela Pintea
Fumatul meu ma streseaza. Dintre viciile cu care m-a inzestrat natura asta mi-a mai ramas, mai nabadaios...:)), celelalte au disparut pe cale naturala. Dar ma gandeam ca poate gasesc, printre metodele expuse de cei care au reusit, una pe care as putea s-o adopt. Plus ca, la modul serios vorbind, chiar e necesar sa ma las. Se pare ca totusi dependenta psihica de acest drog este mai a naibii ca cea fizica....
Sint de acord cu ce spunea Gabriela Pintea mai sus...
Poate ca uneori viciile "ascunse" sint mai periculoase decit cele "la vedere".
Si, mi se pare potrivit sa postez acest citat:

"Din experienta mea, persoanele fara vicii au si foarte putine virtuti."
(Abraham Lincoln)
zoritong a scris:

Stimata Doamna,

M-am lasat de fumat in 1993, la fel ca si dumneavoastra am cerut sfatul celor care s-au lasat , am primit aceleasi raspunsuri: ori te lasi definitiv, ori nu te mai lasi, sau , incerci varianta bomboanelor a tigarilor de farmacie etc.
Ce am facut eu, timp de o luna mi-am impus sa fumez 2 tigari pe zi una diminetata si alta seara, dupa care, inca o luna o singura tigara.
Din 01.01.93 nu am mai fumat.
Este greu dar nu imposibil

Felicitari si admiratie! :) Ce sa mai zic?!... Vreau doar sa va intreb, cel putin in primele saptamini cu "ratia" de doua tigari pe zi, de cite ori va gindeati in acel interval de timp: "... Cit timp mai este pina la a doua tigara?" :foottap:
elga50 a scris:

Fumatul meu ma streseaza.

Am inteles despre ce este vorba. Eu nu pot sa-mi impun nimic. Daca nu-mi place, nu voi face nimic din ceea ce-as incerca sa-mi impun.
Daca-mi place un lucru, il voi face zi si noapte. Indiferent ce! :)

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)