avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
elga50 a scris:

Am remarcat in ultimul timp o chestie foarte ciudata, apropo de fumatul pe strada....
Desi se mai vad chistoace pe jos, vad ca putini oameni fumeaza pe strada, fata de acum, sa zicem 30 de ani si ca, in pofida acestui fapt, se remarca in mod deosebit femeile.

Da, d.p.d.v. moral, "nu se cade" ca o femeie sa fumeze pe strada... Eu am fumat insa, cind am fost la Florenta :"> deoarece o multime de restaurante (pot sa zic chiar majoritatea) nu mai tolereaza fumatul in incinta lor. Eram un grup de fumatori destul de numeros la masa... Cind doream sa fumam, ieseam impreuna 5-6-7 persoane in fata restaurantului (totusi exista scrumiera la intrare :D ).
As vrea sa fac o paranteza... Sper ca nu se supara Elga, dar de fapt tot despre "vicii" e vorba... Poate va descretesc putin fruntile :)

In urma cu citiva ani, merg la bunica la sat cu bunul meu prieten. Prieten in adevaratul sens al cuvintului, si pe alta parte, un om extraordinar, "enciclopedie ambulanta", pentru ca mai tot timpul are o carte in buzunar, poti discuta cu el despre orice, a vazut anume film daca il intreb despre, lucreaza 48 de ore din 24, si a ajuns sa viziteze departe de hotarele Europei... :) si il intreb, totusi: cum are timp sa lucreze, sa citeasca atit, sa vada filme, sa asculte muzica?!
Il citez: destul de mult apuc sa citesc la semafoare, cind este "rosu" pt. masina mea, citesc 1-2 pagini dintr-o carte ...
Si daca nu are in buzunar una, citeste absolut orice-i este la-ndemina. ... Asta am avut ocazia sa constat si eu :D
... Revin la faza cu vizita la bunica. Dupa "introducere" si alte subiecte inerente, bunica-mea il intreaba in anume context ce vicii are. "Cartile" - raspunde prietenul. "Grea patima!..." - zice convinsa si oftind bunica, dar fara a-l "judeca", ca-l simtea totusi un "om bun".
... Evident ca a fost necesar sa-i explic bunicii pentru ce fel carti este el "impatimit"... Caci nu despre cartile de joc era vorba. ... :) ;)
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
Ariel_tm, utilizator
Nu ma supar, ba dimpotriva povestirea mi-a facut placere..:) In fond suntem la o sectiune mai "colocviala" si ne mai relaxam putin....
elga50 a scris:

Nu ma supar, ba dimpotriva povestirea mi-a facut placere..:) In fond suntem la o sectiune mai "colocviala" si ne mai relaxam putin....

Multumesc Elga, da asa este... Azi ne relaxam, miine... lucram (si invatam).
(am ramas cu rime-n gind de la jocul de pe site ;) )
Si pentru a reveni totusi la subiect... Da, fumez, pentru ca imi place sa fumez (desi in conditii stricte pot sa ma abtin de la fumat)... asa cum beau cafea deoarece imi place gustul ei (dorm foarte bine si daca beau o "galeata" de cafea).
Si nu ca as fi o ignoranta sau o cinica acum, dar la moment dat oricum vom muri...

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)