avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Mark Twain spunea: "E usor sa te lasi de fumat. Eu am facut-o de o mie de ori."

Lasand gluma... E minunat sa nu fumezi! Imi amintesc acea perioada... pentru ca am inceput sa fumez cand cei din jurul meu incepeau sa se lase...
N-am fumat niciodata si n-am baut cafea avand stomacul gol, beau foarte multa apa si mananc lamaie (pt ca, fumand, nivelul de vit C scade foarte mult).
N-am fumat niciodata pe strada, pt ca fumul ajunge la oameni care nu sunt obligati sa il suporte. Am fumat langa nefumatori numai in spatiile unde fumatul este permis (cafenea, restaurant etc; cafenea unde fumatul sa fie interzis e putin ciudat); daca ma retrag sa fumez si un nefumator vine langa mine nu imi sting tigara; n-am fumat niciodata in prezenta copiilor – chiar daca parintii acestora fumeaza. Cel mai greu este sa nu fumez in aproprierea animalelor de companie – pt ca si acestea sunt afectate... chiar de fumul tigarilor proprietarilor!
Deocamdata, nu simt necesitatea de a ma lasa de fumat... dar ii admir pe cei care au reusit.

Cum s-au lasat unii: cand li se facea de tigara beau apa, sa treaca senzatia de ”gura seaca” si ”buze uscate”. Doar atat: apa si... vointa. Altii, beau cafea... in loc de apa – ceea ce le-a adus neplaceri, dar n-au aprins tigara; au luptat apoi sa micsoreze cantitatea zilnica de cafea. Doar atat: cafea si vointa! Altii au zis: ”de azi nu mai fumez”. Doar atat: cuvinte si vointa! Eeehh...
Ariel_tm a scris:

Si pentru a reveni totusi la subiect... Da, fumez, pentru ca imi place sa fumez (desi in conditii stricte pot sa ma abtin de la fumat)... asa cum beau cafea deoarece imi place gustul ei (dorm foarte bine si daca beau o "galeata" de cafea).
Si nu ca as fi o ignoranta sau o cinica acum, dar la moment dat oricum vom muri...

=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Ideea e OK....
Daca tot odata si odata...vom trece dincolo....de ce sa nu murim satui de toate poftele ????:)):)):)):))

Simpatic,real si cinstit comentariu.
Felicitari !=D>=D>=D>=D>
Ariel_tm a scris:

Si pentru a reveni totusi la subiect... Da, fumez, pentru ca imi place sa fumez (desi in conditii stricte pot sa ma abtin de la fumat)... asa cum beau cafea deoarece imi place gustul ei (dorm foarte bine si daca beau o "galeata" de cafea).
Si nu ca as fi o ignoranta sau o cinica acum, dar la moment dat oricum vom muri...

Asa ziceam si eu, exact la acest mod, atunci cand eram tanara, sanatoasa si ferice....:)
Cand insa am vazut cu ochii mei ce ravagii poate produce o boala asupra unui om .... ajung la concluzia ca nu e indiferent cum iti petreci ultimele luni, saptamani, zile, ore de viata. Nu stiu daca exista om care sa nu-si doreasca sa sfarseasca in somn. Si cu cati se-ntampla asta?
.....................
Ma rog...sa lasam gandurile negre, totusi..... alea sunt pentru singuratici, nu pentru niste forumisti vivace ca noi!!
inca un motiv pentru a ma lasa de fumat:

stiu c-a mea e toata vina,
iar sentimentul nu-mi da pace.
de nu m-omoara nicotina,
pretul sigur o va face.
stelarman a scris:

inca un motiv pentru a ma lasa de fumat:

stiu c-a mea e toata vina,
iar sentimentul nu-mi da pace.
de nu m-omoara nicotina,
pretul sigur o va face.

:))=D> C O R E C T !

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)