Eu am obtinut procura de la el spunând i ca voi merge la el,in Belgia
Eu as fi plecat in Anglia
Sa inteleg, ati mintit pe tatal copilului dumneavoastra, i-ati spus ca ii duceti copilul insa de fapt mergeti cu el in Anglia si acum va deranjeaza ca va revoca procura?
Doamna Proastasatului, un om are dreptul sa se gandeasca si sa se razgandeasca, mai ales daca are in fata noi informatii din care reiese ca binele copilului ar putea fi afectat.
Din punctul meu de vedere, tatal a aratat bunavointa atunci cand a dat procura, daca mama a mintit sau nu a fost corecta de la inceput.....atunci se poate razgandi.
Da doamna, ar trebui sa va notifice insa daca v-a comunicat ca a revocat procura e posibil sa va treziti in aeroport ca nu va lasa sa plecati.
Cel mai bine ar fi sa rezolvati aceasta situatie inainte de plecarea propriu-zisa si pe viitor sa nu mai umblati cu jumatati de masura. Tatal, ca si dumneavoastra are dreptul sa stie unde ii pleaca copilul, adresa unde va locui si asa mai departe.
Dumneavoastra v-ar conveni sa dati procura sa plece la bunicii paterni in Italia ( de exemplu) si apoi sa aflati ca e in Congo ( exagerare )?
Iar chestiile astea cu
Cand am primit procura si ia-m spus unde plec ,a fost de acord
mi se par hilare. Pentru ca va contraziceti. Intai spuneti ca l-ati mintit apoi ca de fapt i-ati comunicat adevarul......verbal.....sa nu poata controla nimeni. Din cauza asta si procura pentru "strainatate" nu pentru tara unde aveti de gand sa mergeti cu copilul in realitate.
Pare ca ati orchestrat totul de la inceput si acum va plangeti ca ati fost prinsa cu ocaua mica.