Martonze a scris:
Eugen CC, de ce excludeţi ipoteza că dl. a vorbit cu o tonalitate mai ridicată şi de aceea a chemat învăţătorul Poliţia? Noi cunoaştem desfăşurarea evenimentului doar din interpretarea domnului...
În primul rând domnul învățător nu are dreptul să ingradeasca drepturile unui părinte.
Nu se poate interpune sa ii despartă în mod legal în pauza dintre ore.
Nu a ridicat tonul.
Învățătorul ă sunat la 112 ca sa vina poliția si sa il ia de acolo ca el consideră că nu are dreptul.sa vada copilul si sa discute cu el.Politia a scris ca era în timpul orelor tocmai ca sa aiba justificare ca sa il amendeze.
Este o atitudine abuzivă și impardonabilă iar sub aspect legal învățătorul ă încălcat art 8 din CEDO fiind lucrător al statului.
Dacă nu ar fi stiut bine ca si copilul vrea ar fi fost altă discuție.
Dacă am inteles eu bine chiar copilul ă venit la tata până sa fie întrerupt din discuție si copilul sa fie trimis în clasa de parca cine stie ce ar fi facut.
Minorele sunt foarte atașate de tata.
Nici riscul ca tatăl sa solicite reincredintarea minorilor nu exista ca nu are cum si practic este ilogic ceea ce se întâmplă.
Cat priveste consiliere psihologică este inutilă deoarece minorele vor sa plece cu tatăl si nu exista probleme.
Problemele le crează statul.
Poate ca lucrătorii statului, juridic, vor putea intelege ce va scrie in hotărârea judecătorească pentru ca exista mijloace juridice adecvate prin justiție ca sa priceapă.
E de domeniul absurdului ce se întâmplă și doar prin hotărâre judecătorească poate înceta aceasta situatie.
Eu stiam.demult ca asta este situația în acest caz si ca in mod inevitabil justiția va rezolva problema.
Anticipez cu foarte mult timp înainte ce va urma...