Din hotarare se arata clar ceea ce am spus: "...sub rezerva normelor care reglementează accesul persoanelor în instituţia de învăţământ respectivă". Normele astea nu dau dreptul niciunui parinte sa faca vizite copilului.
In primul rand tatalui i s-a refuzat accesul la informatiile despre minore, in al doilea rand daca eu ca parinte nu stiu ce imi face copilul, habar nu am daca e ranit, abuzat,sau nu, am dreptul sa ma asigur ca e totul in regula. Fie la scoala sau in oricare alta parte.
Asta nu inseamna ca pot merge zilnic sa vizitez copilul la scoala insa daca vin la cateva luni si nu am nici o informatie despre copii mei, ca parinte, mama sau tata am dreptul sa verific cu ochii mei.
Mi se pare aberant, jignitor si strigator la cer faptul ca traumatizarea unor copii este ceva banal comparat cu ura fata de un tata.
Invatatorul sau invatatoarea respectiva nu ar mai trebui sa profeseze, tot asa si directoarea.
nu are nimeni dreptul sa ingradeasca accesul unui parinte la copilul lui, mai ales ca se facea in pauza.
Sunt siderat de atata ura si revolta impotriva tatilor dar mai ales sunt oripilat cand realizez ca atatia copii sunt crescuti de nebune disfunctionale care au nevoie urgenta de terapie.