Eu personal nu am nici o înverşunare împotriva dvs. sau a altor postatori, mi-am exprimat doar părerea că şcoala nu e pentru relaţii personale copil-părinte , în timpul orelor de curs şi în pauze.Punct.
Dumnezeule Martonze, omul s-a dus sa-si imbratiseze fetele, asta e termenul acum?
Diseara cand ajung acasa deci sa nu mai spun copilului " hai la tati sa te imbratiseze" cu " hai la tati sa avem relatii personale"
Sunt lucruri normale in viata unui copil, lucruri pe care mamele divortate incearca sa le catalogheze si sa le imparta pentru a faramita cat mai mult din felia pe care copilul o are cu celalalt. Unele mame, ca am tot respectul pentru restul.
Parintii mei nu veneau des la scoala, spre deloc. Insa s-a intamplat sa vina bunica-miu si sa treaca sa-mi lase la pauza si 2 felii de chec ca abia il facuse bunica-mea si imi trimisese. Sau daca imi uitam echipamentul de sport. Nu a urlat nimeni, nu a facut scandal, nu m-a bulversat.
E o situatie normala.
Acum, altfel ar fi fost povestea daca ai mei ar fi fost divortati. Faptul ca dupa discutia cu diriginta ar fi oprit omul sa imi dea cele 2 felii de chec ar fi fost probabil aspru dezbatut pe un forum, dupa ce bietul batran ar fi fost alungat din scoala de organele de politie.
Sfatuiti userul sa nu ia totul personal?????????? Serios? Pe bune?????????????
Pai e vorba despre copii lui, nimic nu poate fi mai personal de atat. Un om fara nici un drept nu il lasa sa-si ia copii in brate. Si face scandal si abuza. Normal ca e mai agresiv si da, normal sa o ia personal pentru ca Dumnezeule.......E PERSONAl!!!!!!
Martonze, daca mergeti cu copilul de mana pe strada si vin si vi-l iau si va impiedic sa mai ajungeti la el, sunt curioasa de cat de mieros v-ar fi tonul.
Intrebarea este daca profesorul sau invatatorul avea dreptul sa opreasca tatal sa ajunga la copii lui. Daca in timpul orelor, autoritatea suprema asupra copilului este profesorul nu mama. Daca in timpul orelor calitatea mea de parinte este intrerupta.
In plus, hai sa nu mai tratam firescul nefiresc.
Nu discutam despre vizite extinse la scoala ci despre 3 minute in fuga dupa ce ai vorbit cu profesorii. Vorbim despre scoala, nu despre puscarie, ca daca am copilul acolo sa nu pot ajunge la el.
Nu se ia ceva in calcul, faptul ca dorinta copiilor a fost sa-si vada tatal.
Dorinta tatalui a fost sa-si vada copii. Va rog aratati-mi o lege prin care un profesor are dreptul sa se opuna dorintei dintre un parinte si copilul lui, in conditiile in care parintele are custodie comuna.
Pentru ca daca nu exista asa ceva, atunci profesorul respectiv ar trebui aspru sanctionat.