avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanță președințială suplinire acord ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanță președințială suplinire acord respinsă, deși tata nu și-a vizitat copilul de doi ani. Unde am greșit?

Buna ziua!
In urma sfaturilor de pe forum am introdus o actiune pentru suplinirea acordului prin ordonanta presedentiala pentru a pleca cu minorul in Asia in vacanta de iarna. Am depus copie dupa biletele de avion si cazare, a fost audiat si minorul care a spus ca vrea sa mearga in vacanta si cu toate astea cauza a fost respinsa ca neintemeiata.
Unde am gresit?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: storm77 , utilizator 19:57, 24 Octombrie 2017
@asaofi ...nu stiu daca merita sa va dau un raspuns dar....aflati ca acest "aciuiat" are grija de noi(adica eu si copil) de fix 8 ani si cand spun grija nu e doar responsabilitate financiara ....e un om implicat in tot ceea ce priveste viata noastra: se joaca dar si face teme cu copilul.
ce-i drept ne place sa calatorim dar si asta o facem in vacantele scolare pentru a nu perturba activitatile copilului
cred cu tarie zicala: tata e cine te creste si nu cine se lauda ca vrea sa o faca...
in plus copilul a vrut sa-i spuna "tata" inca de la 4 ani dar i-am explicat diferenta copilului si acum il considera cel mai bun prieten. legatura dintre ei ma incanta si ma face fericita pentru ca stiu si vad ca si ei sunt fericiti asa ca, atunci cand un frustrat incearca sa rupa linistea din familie incercam sa-l ignoram si ne vedem mai departe de viata.
acuma ca vom pleca sau nu in aceasta excursie ramane de vazut....in cel mai rau caz vor fi si altele poate si mai si....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita pentru copil de 5 luni dana0414 dana0414 Buna seara, as dori sa ma ajutati cu un rapsuns la intrebarea urmatoare:cat are dreptul, tatal unui copil de 5 luni, de a-l vizita in conditiile in care i ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)