avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanță președințială suplinire acord ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanță președințială suplinire acord respinsă, deși tata nu și-a vizitat copilul de doi ani. Unde am greșit?

Buna ziua!
In urma sfaturilor de pe forum am introdus o actiune pentru suplinirea acordului prin ordonanta presedentiala pentru a pleca cu minorul in Asia in vacanta de iarna. Am depus copie dupa biletele de avion si cazare, a fost audiat si minorul care a spus ca vrea sa mearga in vacanta si cu toate astea cauza a fost respinsa ca neintemeiata.
Unde am gresit?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: storm77 , utilizator 19:57, 24 Octombrie 2017
Stie mama aia ce stie! In mintea dvs binele copilului e prezenta sau absenta dvs, punct! Metafore si adresari generice nu intelegeti. In schimb, vad ca va credeti Dzeu si restrangeti binele copilului la prezenta celestei dvs fiinte. Ii e bine copilului daca dvs sunteti prezent, ii e rau, daca nu sunteti. Ce simplu. Totul se reduce la dvs! Referitor la prezenta dvs dumnezeiasca nu ne mai intrebam ce-si doreste copilul, odata ce dvs va doriti "sa fiti prezent si implicat". Si ce sa vezi, mama e cea care nu lasa copilul sa aleaga, Sfanta Nascatore, ce delir. Mai ramane sa ne lamurim daca auziti si voci, in rest totul e clar.
ps: when ati cam sfeclit-o. Ati indraznit sa dati vreodata si in vreo privinta dreptate unei mame, sunteti etichetat pe loc drept un exaltat, fara copii, care nu stie, nu vrea si nu poate. Va dati seama cum arata un dialog cu astfel de oameni? Observati toleranta si deschiderea la o opinie diferita? Puteti anticipa sansa de a te intelege cu privire la copil cu asemenea personaje?
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
proastasatului, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da doamna PS! Da, binele copilului meu este legat de prezenta mea in viata lui! Si da, doamna PS, in mod real copilul nu a avut niciodata de ales sau libertatea sa-si iubeasca tatal. Si cred ca ar trebui sa o aiba. Si dvs ce ati avut de a face cu fel de fel de specimene ce isi spun tati ar fi trebuit sa va dati seama de niste diferente evidente. Oricum, sunteti o fericita mamica a carui copil nu are nicio legatura cu tatal sau, asa ca nu va inteleg lipsa de liniste si satisfactie. Spuneati ca e ca si administratorul, vine si pleaca asa cum a venit. Totul se intampla exact cum v-ati propus.
Personal nu inteleg de ce proastasatului si Asaofi insista sa se bata in cazuri diferite.
Da, exista cazurile mentionate de Martonze si Proastasatului si sunt de blamat. Cum e chiar povestea userului si da, exista cazurile mentionate de AgainstPas si Asaofi si de catre mine care iar sunt de blamat.
Nu inseamna ca daca mamele din cazurile prezentate de catre domnii sunt de aratat cu degetul si se razbuna pe fostii parteneri prin intermediul copiilor , tot asa sunt si celelalte.
Oameni buni, sunt situatii diferite, cazuri diferite iar daca tragem linie o sa vedem ca desi mici exceptii, in mare nu avem asa pareri diferite.
Ca ma indoiesc ca lui AgainstPas i se pare normal sau de laudat ca un tata sa nu vina cu anii la copil si apoi sa ceara program de vizita ca unul care a fost prezent in toti acesti ani, Proastasatului si Martonze, am stabilit si ati spus clar ca o mama care se razbuna pe fostul partener prin copil, care nu il lasa la programul de vizita, care nu e de acord cu tratamentul copilului nu ar merita sa mai aiba copilul in ingrijire.
Cazurile nu se exclud. Exista si adevarul rezidentilor si adevarul nerezidentilor. Faptul ca AgainstPas are ghinion de o fosta sotie disfunctionala, asta nu o face de blamat pe doamna Proastasatului in povestea ei cu fostul partener.
Trunchiem adevarul, scoatem din context doar cuvintele care ne intaresc spusele, nu ati obosit?
Pentru ca ma uitam mai devreme si stiu sau cred ca si Asaofi si proastasatului au dreptate pe felia lor. Nu ar fi mult mai benefic sa incetam sa comparam fluturii cu elefantii ci fluturii cu fluturii si elefantii cu elefantii?

AgainstPas, normal ca binele copilului este direct legat de relatiile functionale cu amandoi parintii. Insa cand m-am referit ca nu importanta e dreptatea ci binele copilului, am avut in minte faptul ca uneori e nevoie si de solutii neortodoxe care nu sunt neaparat drepte insa care vizeaza binele copilului, in opinia mea.

When e un exaltat care nu detine copii. De fapt, nu stiu ce detine. Se vrea un fel de Solomon..fara legi, sau nu ii inteleg altfel discursurile. Sa puna mana pe vreun concret...e dificil. Nici nu stie, nici nu vrea, nici nu poate.

Detin minte domnule Asaofi si suficienta maturitate cat sa nu mocnesc de frustrare cand oricine, chiar si un necunoscut indrazneste sa nu-mi impartaseasca opiniile.

When, utilizator
proastasatului a scris:

Stie mama aia ce stie! In mintea dvs binele copilului e prezenta sau absenta dvs, punct! Metafore si adresari generice nu intelegeti. In schimb, vad ca va credeti Dzeu si restrangeti binele copilului la prezenta celestei dvs fiinte. Ii e bine copilului daca dvs sunteti prezent, ii e rau, daca nu sunteti. Ce simplu. Totul se reduce la dvs! Referitor la prezenta dvs dumnezeiasca nu ne mai intrebam ce-si doreste copilul, odata ce dvs va doriti "sa fiti prezent si implicat". Si ce sa vezi, mama e cea care nu lasa copilul sa aleaga, Sfanta Nascatore, ce delir. Mai ramane sa ne lamurim daca auziti si voci, in rest totul e clar.
ps: when ati cam sfeclit-o. Ati indraznit sa dati vreodata si in vreo privinta dreptate unei mame, sunteti etichetat pe loc drept un exaltat, fara copii, care nu stie, nu vrea si nu poate. Va dati seama cum arata un dialog cu astfel de oameni? Observati toleranta si deschiderea la o opinie diferita? Puteti anticipa sansa de a te intelege cu privire la copil cu asemenea personaje?

Eu, in continuare ii propun lui When un vals cu proastasatului. Chiar m-am angajat sa-i ofer proxima ocazie! Altfel..si eu ma vad cu Martonze pe slave of love! ;))) Doamnelor...nu vad de ce ati refuza!
La o adica, prestez eu, daca imi da When procura!
asaofi, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, binele copilului meu este legat de prezenta mea in viata lui

Cata modestie, cata smerenie. Ati fi putut continua: Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul (binelului copilului) si cand rostiti asta va deschideti larg bratele si va pozitionati la o inaltime oarecare de ascultatori. (in cazul scrierii, in loc de rostire a frazei va ridicati in picioare cu laptopul in mana stanga si dreapta spre cer. Pentru folosirea ambelor maini este de preferat sa va tina asaofi laptopul pana terminati declamarea)
Cainati copilul ca nu are libertatea de a alege sa va iubeasca, dar cand alege copilul ca nu vrea cu celalalt parinte, e tot izvor al libertatii lui de alegere sau libertatea alegerii se transforma in alienare?
Va tot spuneam ca aveti fracturi de logica, tipice anumitor stari de tulburare, si vad ca se repeta: inteleg ca sunt si lipsita de liniste si plina de satisfactie si ca in decor mai apare si un administrator, personaj pe care nu l-ati prezentat pana acum utilizatorilor. E real (administratorul) sau apare odata cu vocile si cu specimenele?
Cat priveste sursa satisfactiei... difera mult!
Dvs aveti ca satisfactie invinovatirea mamei copilului dvs, eu am ca satisfactie reusita si progresele minunate ale copilului meu.
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de vizita pentru copil de 5 luni dana0414 dana0414 Buna seara, as dori sa ma ajutati cu un rapsuns la intrebarea urmatoare:cat are dreptul, tatal unui copil de 5 luni, de a-l vizita in conditiile in care i ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)