Personal nu inteleg de ce proastasatului si Asaofi insista sa se bata in cazuri diferite.
Da, exista cazurile mentionate de Martonze si Proastasatului si sunt de blamat. Cum e chiar povestea userului si da, exista cazurile mentionate de AgainstPas si Asaofi si de catre mine care iar sunt de blamat.
Nu inseamna ca daca mamele din cazurile prezentate de catre domnii sunt de aratat cu degetul si se razbuna pe fostii parteneri prin intermediul copiilor , tot asa sunt si celelalte.
Oameni buni, sunt situatii diferite, cazuri diferite iar daca tragem linie o sa vedem ca desi mici exceptii, in mare nu avem asa pareri diferite.
Ca ma indoiesc ca lui AgainstPas i se pare normal sau de laudat ca un tata sa nu vina cu anii la copil si apoi sa ceara program de vizita ca unul care a fost prezent in toti acesti ani, Proastasatului si Martonze, am stabilit si ati spus clar ca o mama care se razbuna pe fostul partener prin copil, care nu il lasa la programul de vizita, care nu e de acord cu tratamentul copilului nu ar merita sa mai aiba copilul in ingrijire.
Cazurile nu se exclud. Exista si adevarul rezidentilor si adevarul nerezidentilor. Faptul ca AgainstPas are ghinion de o fosta sotie disfunctionala, asta nu o face de blamat pe doamna Proastasatului in povestea ei cu fostul partener.
Trunchiem adevarul, scoatem din context doar cuvintele care ne intaresc spusele, nu ati obosit?
Pentru ca ma uitam mai devreme si stiu sau cred ca si Asaofi si proastasatului au dreptate pe felia lor. Nu ar fi mult mai benefic sa incetam sa comparam fluturii cu elefantii ci fluturii cu fluturii si elefantii cu elefantii?
AgainstPas, normal ca binele copilului este direct legat de relatiile functionale cu amandoi parintii. Insa cand m-am referit ca nu importanta e dreptatea ci binele copilului, am avut in minte faptul ca uneori e nevoie si de solutii neortodoxe care nu sunt neaparat drepte insa care vizeaza binele copilului, in opinia mea.
When e un exaltat care nu detine copii. De fapt, nu stiu ce detine. Se vrea un fel de Solomon..fara legi, sau nu ii inteleg altfel discursurile. Sa puna mana pe vreun concret...e dificil. Nici nu stie, nici nu vrea, nici nu poate.
Detin minte domnule Asaofi si suficienta maturitate cat sa nu mocnesc de frustrare cand oricine, chiar si un necunoscut indrazneste sa nu-mi impartaseasca opiniile.