avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanță președințială suplinire acord ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanță președințială suplinire acord respinsă, deși tata nu și-a vizitat copilul de doi ani. Unde am greșit?

Buna ziua!
In urma sfaturilor de pe forum am introdus o actiune pentru suplinirea acordului prin ordonanta presedentiala pentru a pleca cu minorul in Asia in vacanta de iarna. Am depus copie dupa biletele de avion si cazare, a fost audiat si minorul care a spus ca vrea sa mearga in vacanta si cu toate astea cauza a fost respinsa ca neintemeiata.
Unde am gresit?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: storm77 , utilizator 19:57, 24 Octombrie 2017
Sa moara Jack ca un baiat de 12 ani nu-si doreste nici mai mult si nici mai putin decat un Craciun in SriLanka cu mama si aciuatul! Poate doar daca pana la varsta asta toti Mosi Craciunii erau elefanti! Altfel, el inca ar sari impreuna cu mama mamoasa, de la etajul 50 daca mama ii va zice ca, pana jos, Dzeu ii va ajuta si vor ateriza precum vrabiutele!
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
asaofi, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar when, ca bine ati zis: "cand esti parinte, mai presus...e binele copilului".
Cand NU esti parinte, mai presus e ambitia de a demonstra ca celalalt ar fi gresit. Sigur insa ca demonstratia trebuie sa inceapa de unde convine, adica trecem cu vederea absentele, minciunile, contributiile de 2 lei, bataile si ne dam peste cap de trei ori si credem ca ne-am facut Fat Frumos, desi tot broscoiul raios a ramas.
Asaofi, "aciuiatul" creste baiatul, cand vajnicul tatic, nelasat sa fie tata, vagabondeaza si nu apare vreme de 2 ani sau contribuie cu o mizerie de 200 de lei sau zace prin boscheti, "preocupat" de custodie sau zbiara copilului ca "autoritatile i-au garantat", incapabil sa-si construiasca o relatie cu propriul copil.
Si by the way, la 12 ani nu mai crede nimeni in Mos Craciun, fie acesta pe sanie sau pe elefant. Dar probabil ca doar cine si-a avut copiii alaturi stie asta.
Nu cred ca va avantajeaza sa pomeniti ce si-ar dori sau nu copilul.
Poate educatia pe care i-o dau mama si "aciuiatul" implica calatorii in extenso, pe care acestia si le permit.
Naspa cand din toate punctele de vedere omul e sub "aciuiat". Poate se scoate cu niste penalitati.
proastasatului, utilizator
Toata stima ptr aciuati, atunci! Mai ales cand, pe unii, natura sau bunul Dzeu, le-a dat interdictie la reproducere! Mie imi plac aciuatii la mame cu copii. Atat de mult incat imi vine un vomit orgasmic. Imi place satisfactia de pe chipul lor cand ajung cu adevarat sa intre,,in paine...adica pe la 13-14 ani al copiilui altora. Sa vezi atunci ce tataici responsabili devin ei! Mai ceva ca dgaspc-ul la institutionalizati!
Pana una-alta o alta instanta a gandit la fel ca mine si contrar dvoastra.
asaofi, utilizator
Dle when,
Cine stabileste binele copilului? Ca daca intrebi rezidentul, binele copilului e departe de nerezident, sau credeti ca un parinte ce il numeste pe celalalt broscoi raios ar ingadui vreodata broscoiul in viata copilului? Tatal poate isi doreste sa fie si el implicat in viata copilului si e de parere ca acel copil nu ar trebui privat de prezenta lui. Ce-si doreste copilul? Dar ce credeti ca a avut vreodata de ales cand mama il numeste broscoi raios, ratat si boschetar si abia asteapta sa vada cum isi scuipa tatal? Ne prefacem ca nu intelegem nimic?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
againstpas,
When e un exaltat care nu detine copii. De fapt, nu stiu ce detine. Se vrea un fel de Solomon..fara legi, sau nu ii inteleg altfel discursurile. Sa puna mana pe vreun concret...e dificil. Nici nu stie, nici nu vrea, nici nu poate.

Alte discuții în legătură

Program de vizita pentru copil de 5 luni dana0414 dana0414 Buna seara, as dori sa ma ajutati cu un rapsuns la intrebarea urmatoare:cat are dreptul, tatal unui copil de 5 luni, de a-l vizita in conditiile in care i ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)