when draga, traim cumva intr-o societate in care suntem obisnuiti ca indivizi sa ni se respecte toate drepturile si singura exceptie e cel la legaturi personale?
Sunt cumva respectate toate drepturile copilului si unicul incalcat e cel la legaturi personale?
Am inteles logica dumneavoastra, si daca unul face ceva gresit va simtiti si dumneavoastra indreptatita sa faceti ceva cel putin atat de gresit ca si celalalt. Daca minorilor le sunt incalcate niste drepturi, e ok sa indemnati sa se intre cu bocancii peste celelalte.
Va vad foarte intreresat de subiectul programului de vizitare, desigur in numele prietenului dvs, deci presupun ca cunoasteti cazul derbedeului de la Sibiu,
interesat nu, oripilat da. Cand ajungi cu copilul pe brate in spital, copil care nu poate sa se uite in ochii tai pentru ca i se misca necontrolat capul dintr-o parte in alta insa te intreaba speriat minute in sir ce i se intampla, iar tu nu il poti ajuta ca deh,,,,, nu vrea mama, asta trezeste in mine un sentiment mai puternic decat cel al simplei curiozitati. Cunosc familia respectiva, cunosc copilul de mic, faptul ca acel copil a ajuns in halul ala ma face sa mi se ridice parul in cap pentru ca pot banui la ce tratamente este supus.
presupun ca cunoasteti cazul derbedeului de la Sibiu,
Presupuneti gresit, nu cunosc nici un caz de genul acesta. Imi pare rau insa daca ce povestiti e adevarat.
Nu intelegeti ceva, am apreciat cand ati scris ca sunt parinti fit si unfit, mame si tati de ambele parti. Asa este insa in teorie pentru ca practic va indreptati doar impotriva tatilor sau cel putin asa mi se pare mie.
Cu siguranta sunt tati care fac ce povestiti dumneavoastra sau Martonze. Nu neg asa ceva. Insa, as vrea sa intelegeti ca sunt si tati carora li se pune in carca in mod mincinos lucruri de genul acesta.
Atunci cand nu ti se deschide usa, cand esti sicanat, injurat, amenintat si asa mai departe apoi e indepartat copilul de tine pentru ca mama isi programeaza vacanta in timpul vacantei tale nu e ok.
Sustin programul de vizita pentru parintii implicati, nu pentru cei care lipsesc cu lunile sau cu anii. Atata timp cat instanta a decis ceva si nerezidentul se prezinta si vrea sa fie implicat in viata copilului, tu ca rezident nu ai nici un drept de a stabili altceva sau de a indemna copilul sa stabileasca altceva.
Iar daca ai o oferta buna si musai doar atunci poti pleca, un nerezident rezonabil va intelege, mai ales daca ai o propunere si despre cum poate recupera acele zile. E posibil insa ca si nerezidentul sa aiba deja planificat totul pentru perioada respectiva. Biletele ieftine se iau cu ceva timp inainte.
Nu este insa vorba cazului de fata, insa cand vorbim de un nerezident implicat, ar trebui si e firesc sa se respecte programul de vizita iar tu ca rezident sa nu umbli cu ocaua mica.
Martonze, am zis, vorbim de cazuri si cazuri. Un nenorocit nu face toti tatii nenorociti.
Va dati seama Martonze cu cine trebuie sa se inteleaga acea biata mama? Cu unul care nu intelege nici ce citeste, adica ceea ce e scris. Naspa rau.
Si totusi asta nu a oprit-o pe stimabila sa faca un copil cu domnul......asa vai de capul lui cum este. Chiar ca naspa.......
Ce nu pare ca pricepeti este ca din ce denigrati mai tare un om..impliciti coborati si femeia care a facut copil cu el si chiar copilul.