custodie.comuna a scris:
Eu cred ca pe acest forum discutia MAMA vs TATA trebuie inchisa.
Domnii avocati fac parte din sistemul juridic, nu il vor arata niciodata cu degetul.
Pur si simplu asa functioneaza sistemul juridic. Nu avem ce face in acest sens.
Nu aici . Impartialitatea si discutia la obiect e greu de acceptat.
Aici putem doar sa primim sfaturi. Sper insa ca macar sfaturile de genul "se va tine cont de interesul minorului...." sa ramana in urma.
:angry: Avocatii fac parte din sistemul juridic si nu-l arata cu degetul ? Alaltaieri am scris pe acest forum o chestiune revoltatoare cu privire la modul in care se discuta cu impricinatii; Avokitten a postat o treaba despre audierea unui inculpat in timp ce era drogat ... etc.
Stiti ce este deranjant la modul d-voastra de abordare ? Ca nu veniti cu ceva concret (in cazul x desi existau probe clare din care rezulta ca mama nu era capabila sa-si creasca copilul, instanta i l-a incredintat) ci cu lozinci. Si mai deranjant este ca doriti sa facem un cor impreuna cu d-voastra si sa strigam lozinci.
Sunt de acord cu d-voastra ca de multe ori solutia instantei privind incredintarea minorilor tine seama de sexul parintelui si ca in favoarea femeilor actioneaza prezumtia ca sunt mai atasate de copii insa
nu cred ca exista o politica a instantelor indreptata impotriva barbatilor, nu cred in teorii conspirationiste si ... credeti-ma, ca sunt patit.
Impotriva prezumtiei ca minorului i-ar fi mai bine cu mama se poate proba iar asta e treaba de avocat. Asadar, veniti cu cazuri concrete, veniti cu probe si pe urma strigam impreuna sa se auda pana la Strasbourg.