simonaoprica a scris:
Sa stiti ca mie mi s-a incuviintat audierea minorei la 7 ani si 6 luni.
Eu sunt in situatia inversa si stiu ce inseamna un copil cu lacrimi in ochi care iti spune sa opresti toata aceasta hartuire.Am trecut prin "milioane" de dosare la politie,parchet si prin executari silite.Nu am scapat nici de cei de la Protectia copilului care au venit foarte suparati la inceput,au constat singuri ca refuzul ii apartine fetitei si au ridicat din umeri dupa aceea.Nimeni nu face nimic.
Protectia copilului imi povestea mie ca numai eu trebuie sa fac orice imi sta in putinta pentru a convinge copilul sa mearga la tata.Am incercat orice mi-a trecut prin cap-am aranjat chiar si o intalnire "intamplatoare" in parc.Concluzie:tata s-a dus la politie sa ma reclame ca nu a mers fetita cu el.
Este o lupta cu morile de vant.
Dar,eu personal, intentionez sa fac public tot ce ni s-a intamplat noua si o asociatie care sa reuseasca sa schimbe legislatia in aceasta tara -in ideea de a se putea apara si parintii carora li s-au incredintat copii pentru ca nu este normal ca noi sa avem numai obligatii si ceilalti numai drepturi.
Cei de la protectia copilului sunt cumva incompetenti in raport de lege si jurisprudenta CEDO.
Este vina statului roman ca nu ii pregateste si tot statul va plati din banii...contribuabililor pentru greselile sale...
Exista posibilitatea de a se proceda la o consiliere psihologica si statul este obligat de a reglementa legislativ aceste aspecte.
Simplul fapt ca niste oameni nepregatiti ridica din umeri va face ca statul roman sa suporte consecintele juridice si contribuabilii...pretul...
avocat Claudiu Lascoschi