Adydum a scris:
Intru-cat primul topic mi-a fost inchis, o sa continui aici desfasurarea procesului de divort, mai exact ce si cum va judeca instanta in cazul meu ...
Pana acum nu mi-am vazut copii de pe 4 ianuarie, cand "mandra" a hotarat ca e mai bine asa pentru ei. Plangere la politie, incercari de a fi contactata, nimic...
Avocata ei m-a contactat cu propunerea de a renunta la a cere custodia copiilor, si in schimb mama lor va fi de acord cu programul de vizita standard ( week-end-ul 1 si 3, etc) program care , chiar daca il pot obtine prin instanta ea va putea sa faca in asa fel incat sa fie foarte greu de pus in aplicare...
Revenind la proces: ancheta mea sociala oarecum favorabila, ancheta ei sociala, chiar daca a fost contestata ( este trecut ca realizeaza venituri, dar fara a se specifica cuantumul, sau a se sustine in vre-un fel aceasta afirmatie, practic singurele venituri sunt alocatia copiilor si concedil ei maternal, parintii ei fiind ambii someri) a fost admisa.
Urmeaza termen pe 03-10
Nu a mers prea bine pe 3.10 presupun...
Sfatul meu este sa incercati sa va informati cat mai bine,sa va blindati de informatii juridice.
Sa stiti ce drepturi aveti si cum sa le exercitati...mai ales cum sa le exercitati in fapt.
Pentru a avea sanse la incredintarea minorului conteaza si varsta si vointa acestuia.
Aceasta ar fi chintesenta...
avocat Claudiu Lascoschi