Sunt inca in stare de soc, asa incat sper sa reusesc sa raspund fara sa jignesc pe nimeni.
Nu imi vine sa cred ca exista
colegi avocati care sustin, astazi, dupa ce au citit despre drepturile omului presupus nevinovat pana la dovada contrara, sa
pedepsim bebelusii pentru actiunile/inactiunile vreunui parinte al lor!!! :O
Poate ca au dreptate acestia, poate ca ar trebui sa-i marcam cu stigmatul prezervativului nefolosit si sa ii aratam cu degetul pe strada, ca sa inteleaga ALTII cat de mult au gresit.
Exista oare vreun parinte care s-ar simti mai bine asa decat in legislatia actuala? Sper, pentru copiii nostri, ca nu.
cati dintre dvs nu ati avut o aventura cu o femeie si care dvs ati vrut sa ramana aventura iar femeia din contra, s-a lasat sa devina gravida, nu s-a proteja intentionat ca sa ramana insarcinata si sa va oblige ori s-o luati de nevasta ori sa-i asigurati ei cat si copilului o pensie indestulatoare.
Cine se lasa, nu mai conteaza, dar vorbim despre pedepsirea copilului prin taierea de drepturi pentru ca nu s-a protejat MAMA lui?
Dar pe cand mama se lasa, tatal unde era? El de ce s-a lasat? :( Prezervativele se vand numai catre femei?
Dar daca nu te intereseaza intr-o aventura sa te mentii fara obligatii, fara boli, asta nu inseamna ca daca se intampla altfel vei raspunde pentru lipsa diligentelor tale?
In tara noastra nu se plateste pensie mamei dintr-o aventura.
copilul care este facut peste vointa tatalui, sa piarda din drepturi ca poate asa se invata minte doamnele ca micutzul nu este o afacere profitabila.
Poate aveti dreptate, eu zic sa-i aliniem pe toti la zid, nemernicii care s-au lasat facuti din tata aventuros si mama cu mintea-n nori! Sa le luam drepturi, cate-o mana, sa-i marcam cumva, cum am spus!
Ma scuzati pentru incisivitate, inca nu-mi revin! Sa ne razbunam pe copiii... :(( Asta spune un avocat care ar trebui sa respecte legile, drepturile omului... un coleg! :(
Sper, din inima, ca niciun parinte sa nu doreasca asa ceva copilului sau. :sorry: