avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere chemare in judecata angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere chemare in judecata angajator

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a angajatorului?
Cat dureaza de obicei un proces cu angajatorul daca am toate dovezile incalcarii drepturilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 9 Decembrie 2018
@ misslucky

Cererea de chemare in judecata se depune in doua exemplare, unul pentru instanta si celalalt pentu partea adversa. Instanta va comunica cererea de chemare in judecata celeilalte parti.
Cum se face o cerere de chemare in judecata la firma la care am lucrat pentru orele suplimentare si pentru concediu neplatit timp de 3 ani
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Florin 1, utilizator
@ Florin 1

Vedeti aici :
[ link extern ] /
model cerere tribunal drepturi salariale de recuperat
Accesati link-urile de mai jos si veti gasi un model de cerere de chemare in judecata pe care o puteti adapta situatiei dvs
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)
Termen recurs litigiu munca dumo79 dumo79 buna ziua! am si eu o speta si cer o lamurire. Intr-un litigiu de munca a fost pronuntata o hotarare definitiva, cu termen de recurs in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)
Despre trimiterea in judecata pentru paternitate gabi1ro gabi1ro Am fost trimis in judecata pt. constatarea faptului ca minorii xxx si xxx...sunt ai mei(paratului).2. partea reclamanta cere a se dispune sa suport plata ... (vezi toată discuția)