smeagull a scris:
In nici un caz varianta 2, pentru ca hotararile din litigiile de munca sunt executorii din prima instanta, adica nu trebuie sa asteptati trecerea termenului de recurs sau a recursului.
Puteti trece la pasul 1 linistit. Atasati la cerere o copie simpla dupa hot. pe care ati primit-o (nu hotararea, o copie.)
Partea cu apelat la executor o puteti face oricum, acum. Poate ar fi bine sa asteptati cele 10 - 15 zile, poate parata plateste si nu mai trebuie sa dati bani la executor.
Buna ziua!
In data de 05.11 a.c. am trimis o solicitare de plata catre angajator, pe care a primit-o, conform confirmarii de primire la data de 06.11. a.c.
Intentionam sa depun plangere penala impotiva angajatorului si in paralel sa depun dosarul la un executor pentru recuperarea sumelor de bani.
In data de 14.11.a.c. am obtinut investirea cu formula executorie a hotararii civile.
In legatura cu plangerea penala, am o nelamurire: conform art.261 Codul Muncii, hotararea trebuie sa fie si irevocabila. Sa inteleg ca nu este suficient faptul ca am investirea cu formula executorie a hotararii definitive?
Mentionez ca este depus recurs la data de 08.11.
Prin urmare tot ce imi ramane de facut este sa merg doar la executor judecatoresc?