Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a angajatorului?
Cat dureaza de obicei un proces cu angajatorul daca am toate dovezile incalcarii drepturilor?
Buna ziua!
solicit ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema:
ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru schimbarea cererii de chemare in judecată si pentru solicitarea urmatoarelor:
- reactualizarea sumei datorate;
- plata daunelor morale in cuantum de 2000 lei.
Valoarea daunelor urmeaza sa fie apreciată de catre instanta. Prin urmare va intreb si va rog sa ma ajutati si aici cu un raspuns... ce suma de bani poate fi trecuta si pe care sa fiu sigur ca o primesc?
Urmatorul termen de judecata il am pe data de 5.09.ac. Cererea de solicitare a daunelor trebuie depusa la dosar pana atunci, ca sa poata lua la cunostinta si parata? sau parata va lua cunostinta de ea la termen?
Modelul poate fi asemanator cu cel al cererii de chemare in judecata, insa il puteti denumi cerere de integrire a cererii initiale prin care adaugati si aceste capete de cerere ...
In situatia in care nu am solicitat amanare in sensul ca vreau sa imi modific cererea de chemare in judecata(prin solicitarea daunelor paratei), dar totusi depun pana in al doilea termen o cerere in acest sens la dosar( pe langa alte copii pe care le-a solicitat instanta) se va lua in considerare?
sau am pierdut acest drept de a cere daune?
Daca termenul care a trecut a fost considerat de catre instanta ca fiind prima zi de infatisare, atunci nu se mai poate face cerere de modificare sau de intregire a cererii de chemare in judecata initiale.