recent angajatorul nostru ne-a montat tam-nesam 4 camere de supraveghere.montajul a fost efectuat de catre angajati sai societatii,iar noi a trebuit pur si simplu sa luam act de acest lucru.camerele sunt atat in interiorul cat si in exteriorul spatiului de lucru
as dori sa stiu cat de legala este supravegherea video la locul de munca sau in ce conditii se poate face
Ceea ce ma preocupa pe mine legat de acest subiect este care sunt reglementarile legale in Romania referitoare la instalarea sistemelor de supraveghere in unitatile sanitare.
Ceea ce ma preocupa pe mine legat de acest subiect este care sunt reglementarile legale in Romania referitoare la instalarea sistemelor de supraveghere in unitatile sanitare.
V-a raspuns juristconsult.
Daca doriti alte detalii, fiti mai explicita.
Ca sa fiu mai explicita, este legal sa se instaleze sisteme de supraveghere video in unitati sanitare? Recent a fost instalat un astfel de sistem intr-un centru privat de dializa, inclusiv in salile de hemodializa.
Teoretic, un sistem de supraveghere se poate monta in orice spatiu (excluse fiind toaletele, vestiare, etc.) daca exista proiect. Caci, daca exista, acesta este avizat de politie. Deci, legal.
Practic, traim in Romania, iar proiectele sunt intai finalizate si abia apoi aprobate. daca mai sunt aprobate...
Politia spune ca ...
Qala
Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)