Si credeti ca instanta ii va obliga pe copii sa-i dea ce vrea dansul? Nu e in nevoie, are mult peste pensia medie, are un apartament la dispozitie. Ce vrea initiatorul topicului este sa fie bagat in seama, mai mult, sa fie iubit, cateva legume, fructe si lactate il pot costa maxim 100 lei pe luna. Considera ca si-a cumparat acest drept, si iacata ca nu-i asa. Ii inteleg perfect pe copiii dansului, practic si-a batut joc de mama lor , in zile a inlocuit-o cu “persoana de sex feminin “ mai tanara decat propria fiica, s-a considerat divortat cand i-a convenit, pe urma ii invinuieste pe copii ca mama a facut cerere reconventionala si nu a putut renunta la divort. Divortul e din vina lui exclusiva, ceea ce nu-i putin lucru ( o spune dansul in alt topic ). Nu judec pe nimeni, dar tare bine ar fi daca si-ar da seama ca scara lui de valori e intoarsa cu susul-in-jos, poate adopta o alta conduita si e posibil ca si copiii sa se intoarca la sentimente mai bune.Din ce scrie, au si facut-o, au trecut peste ce s-a intamplat cand cu “persoana “ , ca a incercat sa-i bage in puscarie ( ca asta inseamna denunt penal ) , ca si-a reclamat ginerele la superiori, ca oarecum ii suspecteaza in legatura cu moartea fostei sotii, pentru ca tot dansul spune ca a fost ajutat pana fix in 28.02.2019. Asa ca, concluzionez ca s-a intamplat ceva grav, peste care copiii, care au trecut peste multe, nu mai pot trece.Numai initiatorul stie ce-si-cum,ce vreau eu sa spun este ca reclamandu-i pe la toate autoritatile nu e calea sa obtina decat si mai multa ranchiuna. Si, apropo, nu vrea dansul deloc la un azil, sa fim seriosi, poate-cand s-au terminat banii- “ persoana “ a tinut-o tot la vale.....
Sunt inregistrat la Primaria Selimbar ,la Asistenta Sociala si as dorii sa va cer un sfat .Am inteles ca nu mai este loc de intors cu copii ca atare eu efectiv nu mai am familie ,nimeni nu mai intreaba de mine ,deci cum pot sa-i cooptez pe cei de la Asistenta sa fie alaturi de mine sa ma ajute efectiv ,,Asistenta sociala va poate ajuta cu menaj, dar va opreste din pensie o parte din bani. Se face o evaluare a dvs si a situatiei dvs. economice, sociale, stare de sanatate. capacitatea de autoingrijire, etc.''Multumesc de rabdare.
Domnule CHKa
Utilizator
14:10, 19 Iulie 2020,,
,, Ii inteleg perfect pe copiii dansului, practic si-a batut joc de mama lor , in zile a inlocuit-o cu “persoana de sex feminin “ mai tanara decat propria fiica, s-a considerat divortat cand i-a convenit, pe urma ii invinuieste pe copii ca mama a facut cerere reconventionala si nu a putut renunta la divort. Divortul e din vina lui exclusiva, ceea ce nu-i putin lucru ( o spune dansul in alt topic )''Multe probleme sunt intr-o familie <la mine nu a venit nici un sot al vreunei femei sa se planga citez ,,Auzi tu curva nu ai mai plecat din biroul acesta Directorul nu te-a mai mutat ?Actiunea sa petrecut in biroul lor unde sef era chiar individul .La birou eram asezat eu,seful si sotia ,o asteptam sa se faca ora 15 sa mergem acasa,La un momentdat intra o doamna in incapere nu am vazut-o in viata mea. care se duce direct la ea si ii adreseaza aceste cuvinte .Eu am ramas consternat, Adoua zi am fost la inspectoratul scolar ,era educatoare la o scoala din V..Aurie De acest incident au cunostinta ambii copiii .putem dezvolta f.mult.-ce era sa sa fac dupa ce a parasit domicliul conjugal sigur ca am intilnit pe cineva sa ma ajute in menaj ,stiti ca i-am dat 30000 de euro sa revina acasa...Totul a fost premeditat .Diferenta este mare eu am avut relatii ocazionale dar altii au avut permanente...
Stimate @martineugen , eu nu va judec in nici un fel , dvs. stiti - sau ar trebui sa stiti - daca ati gresit sau nu . Dar , faceti un pas in spate si priviti evenimentele ca si cum ar fi vorba despre altcineva , nu despre dvs. De unde stiti ca respectiva femeie ( cea cu scandalul ) nu era o descreierata geloasa ? Ati stat de vorba cu sotia ca doi adulti sa vedeti despre ce e vorba si cum veti merge mai departe ? Nu , a doua zi ( ziceti dvs. ) ati fost la usa inspectoratului scolar . Ce v-ati gandit ca ar putea face angajatorul celor doi ? Sa-i dea afara , nu-i asa ? La fel si cu ginerele , l-ati reclamat la superiori . La fel faceti si acum , va reclamati copiii pe la orice autoritate , nu conteaza care , oricare sta sa va asculte . Idee nu am de ce ati considerat ca poate cineva , oricine in afara de cei din familie , sa repare relatiile dintre domniile voastre. Si acum sunteti gata sa dezvaluiti e-mailul sau numerele de telefon ale copiilor dvs. unor straini care sa se vare in intimitatea familiei lor . Plangere penala ( ca si de-asta le-ati facut ) inseamna ca-i vreti in puscarie , ca-i considerati infractori , la fel cu dorinta dvs. sa fie cercetati in legatura cu moartea mamei lor . Dumnezeule-mare , eu as sari la beregata oricui le-ar face rau copiilor mei , nu s-o fac eu , parintele... Nu stiu daca fosta sotie a fost sau nu vinovata cu ceva fata de dvs. , recunoasteti ca dvs. ati avut relatii pasagere , toate astea se puteau rezolva printr-un divort civilizat , fara interferenta vreunei “ persoane “ si ati fi lasat loc de buna-ziua si cu ea si , mai ales , cu copiii . Divorturile pentru oameni s-au inventat , nu-i asa ? Ati fi impartit omeneste ce era de impartit , ati fi platit sulta pentru ce i se cuvenea ( cum ziceti ca ati si facut-o , ca asta a fost rostul celor 30.000 euro ) si nici un resentiment la mijloc . Asa , cu toate reclamatiile si plangerile penale , ce ati obtinut ? ranchiuna si indiferenta copiilor , si asta nu-i putin lucru , sa nu credeti ca pe ei nu-i doare si nu simt amaraciune in suflet ca propriul lor tata le-a vrut raul. PS . Sunt doamna , nu domn .
Bunaseara !Ma scuzati doamna ,ori nu a-ti inteles ce v-am relatat, ori nu sunt destul de explicit Pe aceea femeie eu nu am vazut-o,veci pana la momentul cu pricina ,era sotia sefului ei Dupa cateva zile eram cu fiica mea in oas si ea a zarit-o pe individa , a inceput sa strige dupa ea ,deabia am oprit-o. Am avut o discutie cu ea (sotie)dupa ce sau nascut copii pe aceasta tema ,dar am clarificat-o pe moment -Nu mi-a aduc aminte sa fi purtat vreo discutie cu superorii ginerului meu pe tema aceasta sau ori care alta.In legatura cu copii ca vreau sa-i bag in puscarie acestea sunt povestle lor mincinoase ,cand mai vorbiti cu ei chemati-ma si pe mine.,,Idee nu am de ce ati considerat ca poate cineva , oricine in afara de cei din familie , sa repare relatiile dintre domniile voastre. Si acum sunteti gata sa dezvaluiti e-mailul sau numerele de telefon ale copiilor dvs. unor straini care sa se vare in intimitatea familiei lor ''Da doamna aici spuneti adevarul .In momentul cand am cumparat cele 2 ap.si garsoniera ,intentia noastra a fost sa le inchiriem sa ne rotunjim pensiile ceea ce am facut cu unul din aprtamente am primit timp de 2 ani chirie in euro .doriti sa stiti ce sa intamplat mai departe cu acest apartament -Da intr-adevar este caz penal -intrebatii pe ei daca au demnitatea si onoarea sa va raspunda .Daca nu faceau ce au facut ,sotia mea era obligata sa stea cu mine in casa cu curte nu sa o vindem .in concluzie totul a fost premeditat de cei 3 Nici acum nu inteleg de ce atata ura impotriva unui parinte.Poate aveti si d-v. un pic de dreptate -Numai ca toata viata am fost un bun platnic asa cum este consemnat in sentinta de divort .La divort cu cine era sa ma lupt cu avocatul si cu sotia lui d-na judecator la care am refuzat sa-i repartizez o locuinta din F.L pe atunci fiind Consilier Local din partea Conventiei secretarul comisiei -dar ia repartizat-o presedintele comisie un mare PSD-ist.Referitor la relatiile pasagere,fiecare familie trece prin asa ceva dar ptr.mine familia a fost familie intrebatii daca le-a lipsit ceva nu de cand am primit mostenirea.d-v.poate a-ti mancat ceva dar eu paine cu apa si un pic de untura pe pita de o saptamana
Asa , cu toate reclamatiile si plangerile penale , ce ati obtinut ? ranchiuna si indiferenta copiilor , si asta nu-i putin lucru , sa nu credeti ca pe ei nu-i doare si nu simt amaraciune in suflet ca propriul lor tata le-a vrut raul. toate astea se puteau rezolva printr-un divort civilizat , fara interferenta vreunei “ persoane “
eu as sari la beregata oricui le-ar face rau copiilor mei aceasta nu cred ca este un limaj de o doamna
Da daca nu se amestecau cei 2 copii Apropo cine va spus de reclamatii penale-da telefon la 122 cand baiatul a furat masina mea
Intrebatii va rog ce au facut cu cei 12000 euro care a promis sotia Dumnezeuzeu sa o ierte ca mi da inapoi si cei aproximativ 60-70000 care i-am virat in contul sotiei la banca Am martori si inscrisuri