Stimate @martineugen , eu nu pot sa-i intreb pe copiii dvs. nimic deoarece nu-i cunosc . Locuim cam la 200 km distanta ( inteleg ca sunteti din Sibiu ) , tot ce v-am scris provine din ce dvs. ati postat , am avut curiozitatea sa consult istoricul activitatii dvs. pe acest site .In legatura cu ginerele , vedeti ce ati scris in 20.01.2013 , tot dvs. spuneti ca ati actionat copiii in 03.11.2017 pentru “ abuz de incredere “ , iar in 21.01.2020 insistati ca doriti sa le faceti denunt penal. Poate ca expresia “ a sari la beregata cuiva “ nu e potrivita pentru o doamna , dar e mai mult decat potrivita pentru o mama , cand vine vorba de copiii ei . Imi pare sincer rau ca viata pe care o duceti va nemultumeste atat de mult , pot sa inteleg intr-o oarecare masura ( diferenta de varsta intre dvs. si mine e de doar 9 - 10 ani ) . Poate cel mai mare rau care s-a intamplat familiei dvs. e acea mare suma de bani care v-a parvenit , pentru ca uite ce a iscat . Cei de la asistenta sociala v-au comunicat cum pot sa va ajute , vor evalua cat puteti sa va descurcati singur si cat nu si veti primi sprijin . Poate va ajuta si sa va gospodariti mai bine banii , pentru ca e absolut anormal sa va hraniti de o saptamana doar cu paine , untura si apa ( daca am inteles eu bine ) , cu pensia dvs. puteti cu usurinta duce un trai decent, nu imbelsugat , dar decent . Poate ar fi bine sa va interesati si la comisia de handicap daca diagnosticele pe care le aveti ( diabet si parkinson ) nu se incadreaza la o indemnizatie , care nu e mare , dar e luna de luna .