avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?

Cum pot obliga copiii sa ma ajute la batranete ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:06, 31 August 2020
Stimate @martineugen , eu nu pot sa-i intreb pe copiii dvs. nimic deoarece nu-i cunosc . Locuim cam la 200 km distanta ( inteleg ca sunteti din Sibiu ) , tot ce v-am scris provine din ce dvs. ati postat , am avut curiozitatea sa consult istoricul activitatii dvs. pe acest site .In legatura cu ginerele , vedeti ce ati scris in 20.01.2013 , tot dvs. spuneti ca ati actionat copiii in 03.11.2017 pentru “ abuz de incredere “ , iar in 21.01.2020 insistati ca doriti sa le faceti denunt penal. Poate ca expresia “ a sari la beregata cuiva “ nu e potrivita pentru o doamna , dar e mai mult decat potrivita pentru o mama , cand vine vorba de copiii ei . Imi pare sincer rau ca viata pe care o duceti va nemultumeste atat de mult , pot sa inteleg intr-o oarecare masura ( diferenta de varsta intre dvs. si mine e de doar 9 - 10 ani ) . Poate cel mai mare rau care s-a intamplat familiei dvs. e acea mare suma de bani care v-a parvenit , pentru ca uite ce a iscat . Cei de la asistenta sociala v-au comunicat cum pot sa va ajute , vor evalua cat puteti sa va descurcati singur si cat nu si veti primi sprijin . Poate va ajuta si sa va gospodariti mai bine banii , pentru ca e absolut anormal sa va hraniti de o saptamana doar cu paine , untura si apa ( daca am inteles eu bine ) , cu pensia dvs. puteti cu usurinta duce un trai decent, nu imbelsugat , dar decent . Poate ar fi bine sa va interesati si la comisia de handicap daca diagnosticele pe care le aveti ( diabet si parkinson ) nu se incadreaza la o indemnizatie , care nu e mare , dar e luna de luna .
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)
Greseala vietii-am dat casa la un copil si mi-am semnat sentinta la moarte reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori sa ma invatati cum sa fac Sunt o pensionara ,63ani cu un accident vascular de acum 20 de ani care mi-a afectat vorbirea si ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)