avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?

Cum pot obliga copiii sa ma ajute la batranete ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:06, 31 August 2020
Din punctul meu de vedere moderatorii aveau posibilitatea sa închidă acest topic care oricum s-a prelungit exagerat de mult.Dl probabil simte nevoia sa socializeze dar o poate face pe alte grupuri/pagini etc.Inteleg ca a are o pensie normală,unde sa locuiască.
daca era pe numele sotiei , era al ei daca i l-ati luat dupa divort sau bun comun daca l-ati luat in timpul casatoriei.
In orice caz, ati facut plangere degeaba ca vi l-au luat din fata blocului.
care e rezultatul anchetei sociale ?
ce vreti de fapt ca nu am inteles nici dupa 10 pagini?
Stati in casa ca aveti uzufruct si va puteti intretine..
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Da doamna Pompilia asa este cum a-ti citat acum ,nu-mi trebuie ce le-am donat, ci sa se tina de cuvant pe apartamente sa obtinem chirie sa reintregim pensia .Dar este treaba lor sa-si bata joc de mine cat pot .BUNUL DUMNEZEU ESTE SUS SI NE VEDE PE TOTI ! Multa Lacomie strica.Nu sunt f.pretentios I-am rugat sa ma sune din cand ,sa vad nepotii ,dar ei ataca unde doare mai mult,Cand merg la cuparaturi sa-mi ia si mie cate ceva f.putin ,legume ,fructe ceva lactate etc ca stiu ca-i de la ei .Multumesc !Si multa sanatate la copii si voua,Pacat ca u puteti,vb si dv, .Va pot da nr.de telefon sau adresa de emaill,a lor Va multumesc de rabdare si intelegere
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
martineugen, utilizator
i s-a zis de la inceput sa se adreseze instantei sa ceara suma sub forma de pensie pt completare, nu vrea nici asa..

POMPILLIA a scris:

Este bolnav de diabet și parkinson și ar vrea la azil pentru că a văzut că nimeni nu are timp de el, dar pensia nu acoperă azilul și ar trebui să completeze copiii cu diferența, iar ei nu au niciun interes, după cum a spus dânsul. La bolile dumnealui ar avea nevoie de cineva care să-l supravegheze permanent și la azil ar avea asistență medicală asigurată. Oricum, donațiile sunt donații și nu le mai poate lua înapoi.

Alte discuții în legătură

Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)
Greseala vietii-am dat casa la un copil si mi-am semnat sentinta la moarte reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori sa ma invatati cum sa fac Sunt o pensionara ,63ani cu un accident vascular de acum 20 de ani care mi-a afectat vorbirea si ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)