avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?

Cum pot obliga copiii sa ma ajute la batranete ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:06, 31 August 2020
Cand am cumparat apartamentele am fost determinat de zvonurile care circulau pe atunci -ca daca ai o suma mai mare ti-o poate confisca ,asa ca apartamntu cu 3 camere l-am trecut pe numele baiatului si urgent l-am inchriat cu 280 euro/luna aproximativ 2 ani detin acte de la fisc ca am platit impozit pe chirie .Poate va aduce-ti aminte ca fosta sotie a parasit domiciliul conjugal, eu am rugat-o sa se intoarca acasa ca-idau 30000 euro cea ce am si facut ,dar nu s-a intors .
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu ati verificat la un avocat zvonurile si ati luat niste hotarari gresite pe care trebuie sa vi le asumati.
cum sa ii dati nevestei 30 mii de euro sa se intoarca? e absurd..
va intelegeam daca ii dadeati 30 mii sa nu se intoarca... :))
in fine.. ce ati facut la asistenta sociala? cum ati ajuns la ei si daca au facut deja ancheta..
locuiti singur ?
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2020
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu doresc sa-i iau inapoi ,ci doar sa-si platasca datoriile eu am cumparat ap.sa le inchiriez da sigur au zis ei , dar nimic

Alte discuții în legătură

Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)
Greseala vietii-am dat casa la un copil si mi-am semnat sentinta la moarte reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori sa ma invatati cum sa fac Sunt o pensionara ,63ani cu un accident vascular de acum 20 de ani care mi-a afectat vorbirea si ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)