avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?

Cum pot obliga copiii sa ma ajute la batranete ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:06, 31 August 2020
cei mai trist a fost momentul cand au fost intreebati de asistentii sociali din Sibiu afirmand ca eu sunt ajuutat zilnic de catre copll,ca mi se asigura hrana calda, ca ma apr ovizineaza cu alimente-nimic nu este adevarat ,voi revenii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți 1.800 de lei pensie, nu va ajung acești bani pentru alimente și plata utilităților`?
Puteți comanda hrană caldă la diverse cantine și o primiți ambalată la domiciliu.
Catre Primaria Selimbar
In atentia d-lui primar
Subsemnatul Martin Eugen, înțeleg să formulez prezenta doleanta : 1)Sa clarificati statutul Biroului de asistenta sociala din cadrul Primariei pe care cu onor o conduceti, mai ales ca in data de 19.Mai 2020 in urma discutiei purtate la sediul Primariei impreuna cu Dumneavoastra,Secretara Primariei d-na d-l si Subsemnatul pe marginea conspectului asupra LEGII Nr. 292 din 20 decembrie 2011 LEGEA ASISTENŢEI SOCIALE ,inregistrat sub Nr,20319/19.05.2020 ajungand la concluzia in unanimitate conf. art.6 litera b. f.nn.este in concordanta cu legea (mai ales ca d-na secretara a primariei Selimbar a facut mentiunea citez: ,,D-l Martin are dreptate’’ Am 2 copii in localitatea Sibiu si anume :
..............
Am ajuns la varsta de 73 de ani impliniti fara sa am un sprijn moral si cat de cat material din partea celor 2 copii,o fata de 41 de ani respectiv un baiat de 40 ani, pe care i-am crescut impreuna cu mama lor MARTIN ANA(decedata) in cinste si onoare. Fata sa casatorit cu.. Iar baiatul cu ,,
Toata aceasta degringolada sa materilizat in 2 etape :Prima data cand am vandut un teren cu o suma considersabila in urma careia le-am cumparat : 1)Cate un Autoturism nou .2)la baiat un ap. cu 3 camere pe care l-am inchiriat din data de 08 iulie 2009 pana in 03 martie 2011 cu 280 €/luna, iar la fata 1 apartament si 1 garsoniera. Cu conditia ca acestea vor fi inchiriate pana la decesul nostru-Alaturat va anexez Notificarea catre fiica mea, raspunsul la notificare a fiului meu si copie dupa CONTRACT DE DONATIE a aprtamentului din Selimbar catre fiul meu unde actualmente locuiesc eu 3)Cate 100000(una suta mii Euro)la fiecare . A doua etapa cand am reclamat ca mi-a luat autoturismul din fata blocului.fapt care nu sa lasat cu urmari penale sau civile.
Va rog sa-i anuntati ca am probleme de sanatate si doresc sa ma sprijine material si moral asa cum au facut pana in data de 28. 02.2019 Inca o data va rog respectuos sa le puneti niste intrebari pertinente si sa faceti o evaluare ca sa ma pot bucura de o RENTA VIAGERA (ma multumesc cu ce-mi ofera ei, asistenta sociala intrucat au si ei familie si cate 2 copilasi fiecare .)
Va multumesc !

Selimbar la 03.iunie.2020 Martin Eugen

aceasta adresa a mea a fost trimisa de cate Prrimarul din Selimbar la
Catre
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SIBIIU
DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU pentru a face ancheta celor 2 copii ai mei
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Manuela Rășină, administrator
V-am spus deja sa nu mai postati mesaje consecutive!
Nu postati date persoanale ale dvs si ale oricui altcuiva !

ati scris in acte
Cu conditia ca acestea vor fi inchiriate pana la decesul nostru

atunci ?

A doua etapa cand am reclamat ca mi-a luat autoturismul din fata blocului.fapt care nu sa lasat cu urmari penale sau civile.

pe ce nume era acel autoturism ?
Pe numele sotiei ,observati cata incredere am avut in ei, sigur ca m-am inselat amarnic dar eu am achitat masina ,motivul :sa nu mai dezbata succesiunea masinii, eu fiind mai mare cu 6 ani decat fosta sotie DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA .
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2020
martineugen, utilizator

Alte discuții în legătură

Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)
Greseala vietii-am dat casa la un copil si mi-am semnat sentinta la moarte reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori sa ma invatati cum sa fac Sunt o pensionara ,63ani cu un accident vascular de acum 20 de ani care mi-a afectat vorbirea si ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)