avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?

Cum pot obliga copiii sa ma ajute la batranete ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:06, 31 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mai intreb inca odata -Cine-i poate obliga pe ei sa raspunda ce au facut cu banii atata timp cat le-am dat din mostenirea personala bunuri in valoare de aproximativ 500000 de EURO:1 cate un autoturism nou nout =35000 Euro ,cate 100000 de EURO la fiecaree =200000 EURO. ,Apartament + garsoniera =125000 EURO la ficamea apartament cu 3 camere =65000 de EURO la baiat mobilat ,aprximativ 90000 EURO la sotie TOTAL 515000 EURO ,Oare eu nu am dreptul la un blid de ciorba .Ce este suspect in situatia asta ca eu nu am stiut cand sa imbolnavit fosta sotie cu care am convietuit 34 de ani ,cand a fost operata ?Cand sa declansat cancerul .In ziua cand a murit 01.10.2019 ora 8 .Dupamiaza a venit baiatul la insistentele ginerelui meu sa ma anunte ca a decedat .Organele competente sa cerceteze ce sa intamplat .
acest răspuns util
Vi s-a răspuns de atâtea ori. Recitiți de la capăt toate răspunsurile.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

martineugen a scris:

Va mai intreb inca odata -Cine-i poate obliga pe ei sa raspunda ce au facut cu banii atata timp cat le-am dat din mostenirea personala bunuri in valoare de aproximativ 500000 de EURO:1 cate un autoturism nou nout =35000 Euro ,cate 100000 de EURO la fiecaree =200000 EURO. ...,

Nimeni, ca nu e treaba nimanui, le-ati dat, sunt bun date. Nu le-ati dat spre pastrare si nici sa vi le dea inapoi, asa ca nicicum nu e vb de un abuz de incredere.

Oare eu nu am dreptul la un blid de ciorba
.

ba da, pt asta, puteti sa le cereti in instanta. Insa se poate sa pierdeti ca pensia dvs e maricica, iar medicametele de diabet, cel putin, sunt gratuite.
Procesul pt pensie nu ar dura mult, asa ca nu stiu de ce va cramponati cu plangerea penala, in loc sa dati 20 de lei ca taxa de timbru si sa va judecati la judecatoria de care apartineti

Ce este suspect in situatia asta ca eu nu am stiut cand sa imbolnavit fosta sotie cu care am convietuit 34 de ani ,cand a fost operata ?Cand sa declansat cancerul .In ziua cand a murit 01.10.2019 ora 8 .Dupamiaza a venit baiatul la insistentele ginerelui meu sa ma anunte ca a decedat .Organele competente sa cerceteze ce sa intamplat .

Ce vreti sa cereceteze, de ce a murit ? credeti ca au omorat-o copiii ?
Dvs nu convietuiati cu sotia, de ce trebuie sa va fi anuntat copiii, cand dvs trebuia sa fiti langa ea ?
erati divortati ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunadimineata! Da doamna moderator Va dau dreptate pana la un punct .1)Acest divort a fost premeditat .La un momendat ea a parasit domiciliul conjugal ,timp de o luna am rugat-o telefonic sa se intoarca acasa,fapt pentru care i-am dat 30000de EURO cea ce am si facut ,dar nu a venit .in aceasta perioada am fost nevoit sa ma gospodaresc singur si ca atare am gasit pe cineva o persoana de sex feminin sa ma ajute la gospodarie .Dupa catva timp m-am trezit cu o vizita inopinanta a ginerelui meu ofiter superior in cadrul Politiei Romane ca vezi doamne a venit sa-si spele masina.Poarta era larg deschisa,a intrat si mi-a spus ce vrea sa faca iar eu am raspuns,,Tu niciodata nu ai venit fara sa te anunti ""persoana respectiva isi spala masina ei,,El mi-a raspuns ca nici odata el si familia lui nu mai intra in aceasta curte""Va dati seama cata incracenare din partea lui asta sa si intamplat de atunci de fapt a inceput cavarul .Tot in aceeasi zi dupa catva timp a aparut sotia mea ,fiica mea si fiul meu care au avut un comportament execrabil mai ales fiica mea care s-a adresat persoanei citez : ,,Ce cauti tu curva aici nu vezi ca esti mai mica decat mine care sunt fiica lui si ce cauta copilul tau pe tractorasul lui fiul meu ""si la impins cu furie de pe tractoras..Dupa care sotia mea a raspuns ca si eu am dreptul aici -da dar tu ai parasit domiciliul conjugal conform legii ma consider divortat asa era legea pana atunci.Dupa care a doua zi am introdus divort in urma amenintarilor lor ca vor venii in fiecare zi .In timpul divortului am vrut sa-l suspend dar la indicatia fiului meu, ei au facut actiune reconvetionala-fiind legat de mani si de picioare Sunt multe de spus ,Daca i-mi dati o adresa de email incerc sa va trimit toata povestea de la A la Z.Puteti scrie un BETSELLER.

acest răspuns util
conform legii ma consider divortat asa era legea pana atunci

asta va place dvs sa credeti, in realitate nu e asa.

apoi, daca erati divortat, nu vad ce e asa suspect ca nu v-au instiintat copiii de mama lor.

Alte discuții în legătură

Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)
Greseala vietii-am dat casa la un copil si mi-am semnat sentinta la moarte reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori sa ma invatati cum sa fac Sunt o pensionara ,63ani cu un accident vascular de acum 20 de ani care mi-a afectat vorbirea si ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)