martineugen a scris:
Va mai intreb inca odata -Cine-i poate obliga pe ei sa raspunda ce au facut cu banii atata timp cat le-am dat din mostenirea personala bunuri in valoare de aproximativ 500000 de EURO:1 cate un autoturism nou nout =35000 Euro ,cate 100000 de EURO la fiecaree =200000 EURO. ...,
Nimeni, ca nu e treaba nimanui, le-ati dat, sunt bun date. Nu le-ati dat spre pastrare si nici sa vi le dea inapoi, asa ca nicicum nu e vb de un abuz de incredere.
Oare eu nu am dreptul la un blid de ciorba
.
ba da, pt asta, puteti sa le cereti in instanta. Insa se poate sa pierdeti ca pensia dvs e maricica, iar medicametele de diabet, cel putin, sunt gratuite.
Procesul pt pensie nu ar dura mult, asa ca nu stiu de ce va cramponati cu plangerea penala, in loc sa dati 20 de lei ca taxa de timbru si sa va judecati la judecatoria de care apartineti
Ce este suspect in situatia asta ca eu nu am stiut cand sa imbolnavit fosta sotie cu care am convietuit 34 de ani ,cand a fost operata ?Cand sa declansat cancerul .In ziua cand a murit 01.10.2019 ora 8 .Dupamiaza a venit baiatul la insistentele ginerelui meu sa ma anunte ca a decedat .Organele competente sa cerceteze ce sa intamplat .
Ce vreti sa cereceteze, de ce a murit ? credeti ca au omorat-o copiii ?
Dvs nu convietuiati cu sotia, de ce trebuie sa va fi anuntat copiii, cand dvs trebuia sa fiti langa ea ?
erati divortati ?