avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obliga copiii să mă ajute la bătrânețe?

Cum pot obliga copiii sa ma ajute la batranete ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:06, 31 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e niciun abuz de incredere.
Nu stiu ce actiune ati avut in instanta de ati pierdut..
Le puteti cere pensie de intretinere daca pensia dvs este mica si nu va puteti intretine.
acest răspuns util
Bunadimineata ! In data de 03.11. 2017 s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea infractiunii de abuz de incredere fapta prevazuta de art.328 C.pen.dar datorita unor circumstante am retras plangerea ,cicumstante care au dus la decesul fostei sotii . Am avut totala incredere in ei .Asteapta sa mor cat mai curand asa cum sa intamplat cu fosta sotie mama lor care a decedat la 01.10.2019 .Nu am stiut nimic , M-au anuntat in ziua decesului .Pe acesti asa zisi copii nu poate nimeni sa-i traga la raspundere .M-am adresat la prefectura Sibiu ,care a dispus sa se ca o ancheta sociala de la care am primit urmatorul raspuns:,],in calitate de copii ai domnului Martin Eugen aveti obligatia de a-i asigura ingrijirea si itretinerea acestuia cu scopul de a avea un nivel de trai decent, a-i creste calitatea vietii si mentinerea unui mediu familiar propice''Dar cine ii poate obliga ???
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diferenta de bani care au mai ramas in jur de 10-12000 EURO Fosta sotie Dumnezeu sa o odihneasca i-a transferat fiului meu Martin Eugen Cosmin plus chiriile de la apartamente unde sunt ? Mai intreb inca odata ,,Cine ii poate obliga ?''Stiu ca i-mi veti raspunde instanta .Exclus Calea cea mai scurta este penalul
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar INSTANȚA civilă îi poate obliga pe copii să vă plătească diferența de banii pentru AZIL.
Pe cale penală nu puteți rezolva nimic.
acest răspuns util
- editat copy paste
.EU NU DORESC SA FIE PEDEPSIT CI SA-MI RESTITUIE BANII DATI IN ADMINSTRARE DE CATRE MINE +CHIRIILE AFERENTE OCUPARII SPATIILOR DE CATRE CEI 2 COPII AI MEI
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)
Greseala vietii-am dat casa la un copil si mi-am semnat sentinta la moarte reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori sa ma invatati cum sa fac Sunt o pensionara ,63ani cu un accident vascular de acum 20 de ani care mi-a afectat vorbirea si ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza de intretinere ana_lov3s_u ana_lov3s_u Suntem o familie, casatoriti din 1960 si locuim intr-o casa care am mostenit-o (sotia) din anul 2003 (se intelege ca e in timpul casatoriei) fiind singura ... (vezi toată discuția)