avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Avocatul Poporului Vs. Sistemul medical din Romania in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Avocatul Poporului Vs. Sistemul medical din Romania in cauza COVID-19 pe motiv de verificare a existentei sau inexistentei torturii in spitalele COVID

Mai multe spitale COVID, monitorizate de Avocatul Poporului pentru a se stabili daca a existat sau nu tortura in aceste spitale, este un subiect care mie imi pare extrem de controversat.

[ link extern ]

[ link extern ]


Aveti aici raspunsul lui Arafat:

[ link extern ]

In toate statele tratamentul a fost in genere de acelasi fel, cu precizarea ca in Romania mie imi pare cu mult mai uman.

Faptul ca au fost izolati si ca era necesar a nu se avea contact cu cei infectati cu COVID-19 a fost ceva necesar intr-o societate democratica.
Riscul de infectare a medicilor si a cadrelor medicale era atat de ridicat incat nu exista alta solutie.

Voi ce parere aveti?
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 08:30, 21 Iulie 2020
De ce pomeniti doar unele partide si doar unele televiziuni ? Altii sint cu ceva mai breji ? Daca aveti pareri politice impotriva doar a unora in ziua de azi sinteti pierduti...nu vedeti imaginea de ansamblu si anume ca toti sint in aceasi oala.

In rest, faceti presupuneri. Eu am facut jurnalism inaine de '89 si 'Leana era una din tintele mele favorite. Si ? Am supravietuit chiar lejer unui sistem opresiv. Acum voi supravietui unui sistem si mai opresiv. Libera ciruculatie a informatiei e mult mai greu de oprit in zilele noastre decat inainte desi restrictiile sunt mult mai mari. Cu toate ca sistemul este mult mai bine pus la punct, tot nu au cum sa acopere 100% cu propaganda. Oricum, le este suficient procentul de oi formatate de ProTV & Co si nici nu au ca obiectiv acoperire totala. Retineti ca in Ro nu mai exista televiziune libera. Ce mai zice Radu Moraru printre picaturi zice din Canada. In rest, zero barat. Nu-mi fac griji, adevarul va iesi pana la urma la iveala chiar daca o sa dureze 1 an, 10 sau 100. Doar ca nu va mai folosi la nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pierdut esti doar daca ai pareri politice impotriva. Da, exista si oameni mai breji. Asta cu "toti sunt la fel" e o marota ce doreste sa justifice hotia si ticalosia. Nu toti sunt la fel. Nasu' e un "nevinovat". Ca si Tudor Barbu sau alti pseudo-jurnalisti.

Azi cel mai greu de oprit e prostia fudula si vesela (cu ifose de atotsiutoare) care circula liber pe internet. S-ar putea sa supravietuim lejer virusului, mai greu ignorantei pseudo-stiintifice.
Tocmai pseudo-stiintia se promoveaza de politic acum. Daca era ceva diferit se opreau si hotia si ticalosia. E, din contra, s-au amplifiacat. Se face un schimb de pase ca sa aiba televiziunile subiecte iar in spate se inteleg intre ei.
Acum pot ieși din carantina si din spitale cei infectati cu Covid 19:

[ link extern ]

[ link extern ]

Oricum devenise deja prea aglomerat...
Poate ca nici nu mai contează.

Guvernul si-a făcut datoria si nu va fi vinovat de.nimic.Mai mult nu mai are ce sa facă.
Sa se dea o noua lege ar genera scandal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
E o situație ciudata, în care prostia, ticăloșia, infatuarea și lipsa evidenta de educație au ajuns norma în România. CCR e cireașa de pe tort, iar excursionistii din Cehia care au fost închiși și amendați în benzinărie, odată cu înmânarea unei măști sunt exempificarea practică a fenomenului.

Alte discuții în legătură

Testarile domnului dr. streinu cercel si a doamnei primar firea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Mie imi pare o masura foarte utila. Voi ce parere aveti. Gandesc bine pentru ca vin doctorii la scara blocului si nu merg oamenii la.spital. Ar.fi fost ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)