avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intreþinere

buna tuturor,

deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.

Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???

va multumesc
nicol_and1 a scris:

.anul trecut m-am despartit in fapt lucrand prin tara veneam acasa la luna .


Pai, initial ai zis ca n-ai convietuit cu impricinata... Sa stii ca si acest din an in pasti se pune la socoteala. Si ma tem ca actiunea va fi considerata ca facuta in termen. (de un an de la incetarea convietuirii)
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2008
romascanu, moderator
ce vreau ,de fapt???!nu vreau sa recunosc copilul pentru ca asa vrea mama .in acest timp cat am fost impreuna nu a vrut numele meu si acum brusc il vor. de ce ?eu nu ma pot apara in vreun fel?
Ati stat sau n-ati stat impreuna?
E nevoie de analiza atenta si CORECTA, cinstita a faptelor ca sa vedem daca aveti sansa ori ba sa invocati ceva.
Dar... si daca n-ati convietuit (eu nu stiu ce sa mai cred) ati prestat intretinere copilului. V-am intrebat daca ea poate demonstra... Vreti un lucru, ok, dupa ce nu e nici moral, macar ajutati0ne sa va dam un sfat! Intreb degeaba aici?
Si, va rog, fiti mai constant in afirmatii, caci cu atitudinea asta nu aveti nicio sansa sa aratati ceva in favoarea dv. in fata instantei.
ce nu se intelege din ce am scris?pot spune in instanta ca nu am fost lasat sa declar copilul pe numele meu atunci cand s-a nascut?
Pai, si judecatorul crezi ca-i picat din luna?
Daca tu incepi propozitia asa, el o sa te-ntrebe ce te-am intrebat eu prima data: si acum ce vrei? vrei sa-l recunosti? Poftim, eu iti dau voie (si zic si bogdaproste ca am scapat de dosar).
Ce crezi ca rezolvi cu propozitia asta?

Alte discuții în legătură

Salariu ContSters146685 ContSters146685 Buna ziua. M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pitici pitici Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale enco enco Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)