avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intreþinere

buna tuturor,

deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.

Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???

va multumesc
Oricum vrei sau nu vrei acum, instanta va constata pe baza probelor administrate daca tu esti tatal copilului indiferent de ce motive vei invoca - ca nu te-a lasat sa-l recunosti la nastere -.
elis, nu e neaparat! Depinde daca e adevarat ce ne-a spus cu intretinerea si tot... Ca daca n-a avut de-a face cu pruncul inca de la nastere, nu e obligatotiu si nici n-ar trebui sa se ajunga la test de paternitate...
Posibil sa nu fie adevarat ...eu unul nu pot sa cred ca o persoana poate interzice cuiva sa recunoasca un copil ........ dar odata ce recunoasterea unui copil a ajuns in fata instantei aceasta va stabili pe baza probelor administrate al cui este copilul.
Daca mai este in termen reclamantul! Altfel actiunea e tardiva si nu se mai administreaza nimic daca se dovedeste asta si se admite o astfel de exceptie.
Din ce a scris reiese ca acum 4 ani - in 2003 - mama copilului i-ar fi interzis sa-si recunoasca fata, iar in 2007 ar fi introdus o actiune pentru recunoasterea lui.

Alte discuții în legătură

Salariu ContSters146685 ContSters146685 Buna ziua. M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pitici pitici Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale enco enco Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)