avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intreþinere

buna tuturor,

deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.

Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???

va multumesc
Trebuie sa dovedesti in instanta ca ai mai bune conditii sa cresti si sa educi copilul, decat mama lui.
Trebuie sa dovedesti in instanta ca ai mai bune conditii sa cresti si sa educi copilul, decat mama lui.
Domnule, ce doriti dv.? Ca ba nu va intereseaza progenitura, ba vreti si incredintarea... Ne puteti face si noua o imagine de ansamblu?
Referitor la sansele de incredintare, din datele pe care le am, daca sunt reale, nu vad sa aveti prea multe sanse. Nu ajunge sa aveti conditii mai bune, asta ar insemna ca mereu copilul va fi crescut de parintele mai bogat, or nu e valabila o astfel de regula. Trebuie sa fiti apropiati, mama sa nu poata sa-l intretina, la dv. sa-i fie mai bine...
daca ati fi citit si ati fi inteles ce am avut de spus nu cred ca mai exista aceasta intrebare la d-voastra.eu doream sa stiu daca exista vreo sansa sa nu recunosc copilul acum , ca asa vrea mama, de copil oricum ma ocup dar din motivul, UNICUL MOTIV mama nu se poate intrtine pt ca nu lucreaza, vrea o asigurare ( NEGRU PE ALB) ca va primi niste bani . care sigur nu vor fi in favoarea fetei.
nicol_and1 a scris:
nu, nu vreau acum!!! atunci nu am fost lasat , s-a dus mama fetei cu care eram si a declarat-o pe numele ei . eu m-am casatorit! ea a aflat ca sunt bine, nu lucreaza, eu din cand in cand ii mai duceam bani iar acum vrea totul !eu ce pot face?

nicol_and1 a scris:
vreau sa stiu cu ce sunt obligat .

nicol_and1 a scris:
ce vreau ,de fapt???!nu vreau sa recunosc copilul pentru ca asa vrea mama .in acest timp cat am fost impreuna nu a vrut numele meu si acum brusc il vor. de ce ?eu nu ma pot apara in vreun fel?

nicol_and1 a scris:
pot cere dreptul la vizite?

nicol_and1 a scris:
si custodia? ce anume trebuie sa indeplinesc ca sa mi se acorde custodia?

Daca din aceste mesaje dv. intelegeti ca suntei foarte clar si constant, ei bine, eu nu inteleg acest lucru. Si ma tem ca nici instanta nu va crede acest lucru daca veti avea aceeasi atitudine.
Daca apareti fara avocat la proces, clar nu aveti sanse sa nu ajungeti la ADN. Dealtfel, in situatia dv., nici nu stiu daca se poate altfel. Asa ca, decat sa platiti un amar de bani pe un test care stiti deja ce rezultat va avea... mai bine va concentrati in alta parte! Ca, de exemplu, la impartirea bunurilor comune din timpul concubinajului.
Ba nu vreti nici macar sa recunoasteti copilul, ba vreti vizitare si mai mult, poate incredintare... Asta vi se pare dv. atitudine constanta?

Alte discuții în legătură

Salariu ContSters146685 ContSters146685 Buna ziua. M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pitici pitici Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale enco enco Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)