nicol_and1 a scris:
nu, nu vreau acum!!! atunci nu am fost lasat , s-a dus mama fetei cu care eram si a declarat-o pe numele ei . eu m-am casatorit! ea a aflat ca sunt bine, nu lucreaza, eu din cand in cand ii mai duceam bani iar acum vrea totul !eu ce pot face?
nicol_and1 a scris:
vreau sa stiu cu ce sunt obligat .
nicol_and1 a scris:
ce vreau ,de fapt???!nu vreau sa recunosc copilul pentru ca asa vrea mama .in acest timp cat am fost impreuna nu a vrut numele meu si acum brusc il vor. de ce ?eu nu ma pot apara in vreun fel?
nicol_and1 a scris:
pot cere dreptul la vizite?
nicol_and1 a scris:
si custodia? ce anume trebuie sa indeplinesc ca sa mi se acorde custodia?
Daca din aceste mesaje dv. intelegeti ca suntei foarte clar si constant, ei bine, eu nu inteleg acest lucru. Si ma tem ca nici instanta nu va crede acest lucru daca veti avea aceeasi atitudine.
Daca apareti fara avocat la proces, clar nu aveti sanse sa nu ajungeti la ADN. Dealtfel, in situatia dv., nici nu stiu daca se poate altfel. Asa ca, decat sa platiti un amar de bani pe un test care stiti deja ce rezultat va avea... mai bine va concentrati in alta parte! Ca, de exemplu, la impartirea bunurilor comune din timpul concubinajului.
Ba nu vreti nici macar sa recunoasteti copilul, ba vreti vizitare si mai mult, poate incredintare... Asta vi se pare dv. atitudine constanta?