avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intreþinere

buna tuturor,

deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.

Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???

va multumesc
Si eu cred ca e ok, dar daca nu s-a judecat, trimiteti si o precizare in acest sens.
AVLIL a scris:

Si eu cred ca e ok, dar daca nu s-a judecat, trimiteti si o precizare in acest sens.
in ce sens sa trimit o precizare spune-ti mai pe intelesul meu.va multumesc anticipat .mentionez ca am primit si confirmarea prin posta cum ca intimpinarea a ajuns la judecatorie astept raspuns
Daca intampinarea dvs a ajuns la judecatorie atunci e OK.
Precizarea ar trebui sa contina faptul ca dvs sunteti de acord cu majorarea pensiei alimentare si ca judecarea acestei cereri sa se faca in lipsa
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pai... voiati sa nu platiti cheltuieli de judecata, ne-ati intrebat daca platiti in caz ca recunoasteti suma... v-am spus ca e ok in principiu, dar ca ar fi bine sa trimiteti o precizare in acest sens (ca nu trebuie sa platiti cheltuieli).
Nu stiu ce raspuns asteptati, daca nu va prezentati la proces sa nu va asteptati sa fiti tinut la curent prin posta.
Ideea e sa va interesati, ca raspunsul va fi direct hotararea care poate sa va ajunga si in 6 luni... de la terminarea procesului!
Daca nu ati cerut judecarea in lipsa, veti primi citatie pentru fiecare termen de judecata ..... avand in vedere obiectul cererii si faptul ca ati achiesat la pretentiile reclamantului - fiind de acord cu majorarea pensiei - , nu vor fi multe termene de judecata.

Alte discuții în legătură

Salariu ContSters146685 ContSters146685 Buna ziua. M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pitici pitici Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale enco enco Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)