deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.
Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???
judecarea in lipsa nu a fost ceruta avocatul consultat a spus ca nu este nevoie si nici prezenta lui nu este necesara ca de altfel nici a mea nu mai inteleg nimic.ce pot sa mai fac acum .procesul a avut loc pe 25 februarie. ce se mai poate face?
nu mai inteleg nimic ce fel de legi avem in tara asta .esti de acord ii platesti pensie,il imbraci ii dai sa manince si pe deasupra mai platesti si cheltuieli de judecata.cine si ce sa mai inteleaga oricum va multumesc mult pentru ajutor si daca imi este permisa o parere 'domnul avlil'sa nu mai fie asa de dur deoarece daca platim pensie nu inseamna ca ne-am si parasit copii .va cerem ajutorul tocmai pentru a nu prelungi procesele deoarece pe ei ii afecteaza cel mai mult {cel putin cazul meu}
Codul de procedura civila prevede ca pârâtul care a recunoscut la prima zi de înfăţişare pretenţiile reclamantului nu va putea fi obligat la plata cheltuielilor de judecată.
Dupa cate am inteles eu, dvs ati fost de acord cu majorarea pensiei alimentare. In acest caz nu veti putea fi obligat sa achitati cheltuielile de judecata cerute prin cererea de majorare a pensiei alimentare. Cheltuielile de judecată se acordă la cerere, nu şi din oficiu, instanta nu poate sa se pronunte mai mult decat s-a cerut (plus petita).
Salariu
ContSters146685
Buna ziua.
M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala
pitici
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale
enco
Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)