AVLIL a scris:
Referitor la suma in sine, chiar nu ajunge copilului suma in cauza? Caci daca nu stiti sa motivati instantei de ce are copilul nevoi mai mari decat primiti... nu castigati nimic!
De aceea, ca sa apreciem sansele de reusita, ne-ar fi de folos sa stim si motivatia nevoii mai mari de 2000 de euro!
AVLIL, copilul meu merge la gradinita britanica; asta ma costa aproape 4000 de euro pe luna. Sigur ca jumatate din bani ii pun eu. Pe langa aceste cheltuieli, mai este vorba despre cele lunare cu hrana, imbracaminte, diverse activitati etc. In aceasta idee as dori ca el sa contribuie cu mai multi bani. Crezi ca, prezentand in fata instantei acte din care sa rezulte cheltuielile lunare cu copilul, as avea vreo sansa pentru marirea sumei cu care contribuie tatal?
Multumesc frumos!
As mai dori sa te rog sa ma mai lamuresti intr-o chestiune. Dupa cum ti-am spus, nu am fost niciodata casatoriti, copilul e recunoscut de tatal lui, ii poarta numele, ii da pensie de intretinere. Prin decizie judecatoreasca, copilul mi-a fost incredintat spre crestere mie. Iar eu as vrea ca fiica mea si cu mine sa avem acelasi nume, deci sa solicit schimbarea numelui ei de familie cu al meu. As putea avea castig de cauza, in conditiile in care tatal nu e de acord?
Multumesc!