justus a scris:
si in sange poate sa urce si la 2. Ar fi necesar sa iau avocat? Sau sa accept situatia cum e?
Probabil ca o sa iasa ceva mai mult de 2 la mie. Exista si posibilitatea sa scada spre limita de NUP dupa o recalculare, dar nu e asa de important. Indiferent daca iei avocat sau nu, trebuie sa accepti situatia asa cum este :sorry:
Fa-ti ordine in viata ca ceva e in neregula daca ai ajuns la volan cu 1,18 in aer si priveste partea buna a lucrurilor. N-ai pe nimeni pe constiinta, esti sanatos si te poti bucura de viata in continuare. Multi nu au sansa asta. Si nici tu s-ar putea sa n-o ai de mai multe ori. Iti garantez eu ca daca treci prea usor peste incidentul asta, o sa se repete mai devreme sau mai tarziu. Reorienteaza-ti prioritatile, pune familia pe primul plan, bucura-te de viata... Iti spun din proprie experienta.
E neplacut, e stresant, cade cerul pe tine de rusine, dar dupa prima luna de asteptare, trece. Si mai tarziu, daca e sa se ajunga la proces (si sunt sanse mari sa se ajunga), o sa fie atat de tarziu venita pedeapsa ca o sa stai sa-ti aduci aminte pentru ce ai primit-o. Ca e prea mica si inutila nici nu mai are rost sa discutam. Nu-ti face griji despre ce cred ceilalti, ca nu intereseaza pe nimeni problema ta. Ma refer la cunoscuti de-ai tai nu la membrii forumului.
Eu sunt suparat ca statul Roman trebuia sa ma dea in judecata ca sa-si aplice propriile legi, asa de aiurea le are facute. Bine ca n-am ajuns acolo, dar nici normala nu e treaba la noi.
Mult succes!