dorin.corolea a scris:
iti vine hartie acasa si acolo specifica faptul ca tre sa platesti in 30 de zile in caz contrar esti evacuat silit.
te duci cu hartia la trezorerie si platesti 800 lei, de acolo iti da o chitanta cu care tre sa te prezinti la judecatoria unde a fost procesul la biroul executari penale, dar vezi ca ai o data limita trecuta in instiinta de plata, tre sa lasi acolo chitanta, dar nu uita sa iti faci o copie. sa fie acolo in caz ca ei pierd chitanta.
in cazul meu, judecat la roman, jud.neamt, am platit la trezoreria botosani dupa care m-am prezentat la roman la judecatorie cu chitanta.
P.S.nu tre sa ii dai avocatei 200, ii va da statul din cei 800 pe care ii platesti.
daca nu uit iti postez maine o copie dupa o astfel de instiintare
pt mai multe info dorin.corolea pe yahoo
Nu am primit inca nimic acasa, de aceea sunt un pic ingandurat, pentru ca stiu ce mizerii se intampla in tara asta, ma gandesc la tot felul de incurcaturi, ei sa o fi trimis, posta sa nu o fi adus sau cine stie ce idiotenii sau incompetenti sa se fi interpus pe firul problemei mele, probabil ma voi duce maine la judecatorie sa vad daca a fost redactata sentinta definitiva, si mai intreb si pe acolo cum trebuie sa procedez in continuare.
Multumesc pentru informatii,
RD